img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, August 13, 2012

Baju raya budak kecik.

 
Dari kiri cepattttt jalan : skirt/seluar, t-shirt, dress.


Padahal baju mur-mur aje.. Bukannya branded pun. Tapi tetap nak tunjuk jugakkkkkkkkkk. Tapi kita sephiakan gambar, sebab taknak kaler sebenar diketahui. Kahkahkah~ Mengelabah gila.. :-P


Baju-baju ni baru aje dibasuh, tu yang pas lipat.. terus amek kamera, snap gambar. Kikiki.. Kalau tak, tak kuasa la aku nak amek gambar semata-mata nak letak kat blog.


Aku guna sabun Tolljoy... aku tak pernah lak try yang Pureen tu.. walaupun cam ramai cakap.. pureen wangi. Hihi. Sebab.. masa aku pregnant dulu, ada la keluar dengan member aku...Rina. Time tu kitorg bau-bau semua sabun basuh baju baby yang ada. Hidung aku.cam berkenan dengan bau tolljoy. Tu yang teruskan aje guna. 


Baju kat atas ni kira baju untuk berjalan lah, Yang kalau nak duduk rumah lak, lain cite. Hahahaha kepoyoan ntah hape-hape, seminggu raya.. seminggu nak baju baru aje. Over gila! 


Lagipun, baju yang beli kat pureen hari tu pun.. baru dua helai aje yang aku guna.. lain-lain memang tak pakai lagi.. Ingat nak buat baju basahan kat rumah atau keluar pergi dekat-dekat je kan.. Tapi tulah, baju lelain pun banyak.


Dahla kalau kat rumah.. aku asyik terpakaikan baju yang sama aje. Sebab aku kalau basuh, lipat, pastu aku g letak balik.. so baju-baju baru basuh tu kat atas lah kan, yang baju-baju lain tetap kat bawah. Tu pasal, rotate aje baju sama. Haha.. Faham? Aku tertaip cam padayaippa lak.. Ekekeke :-P Berbelit.


Nah, muka gumbira banyak baju. Dia taktahu mak eh dah kopak barai :-P Hihi..
Kalau tak pakai baju camni.. baru la Audrey Bitoni. Hahaha! Eh tak tak.. taknak la anak aku jadi cam Audrey Bitoni.. Jadi Ayra Batrisyia aje okay? :') Haha..







3 comments:

Honey_Dear said...

cam nampak gigi.
gigikah yang dibawah itu??
manisss je senyum =P

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

seronok nya ada anak, shopping moping kan..

Nurul Aziz said...

honey_dear - Belum tumbuh gigi lagi.. haha. senyum cam orang tua takde gigi kan.. kelakar.. kuikui..


yana - insyaallah, nanti giliran yana pulak :')

.