img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Wednesday, September 19, 2012

Sama.

Kasut sama dengan pekerja vincci.

Haha! Bengong. Dah beli kasut murah, memang la banyak sama. Lain la kalau beli kasut sebijik seribu, tu mungkin la tendency untuk sama tu takde.. :-P Ni beli kasut kat vincci, memang la banyak je sama dengan orang lain. 


Petang ni kengkonon nak berkayak, tapi hujan pulak. Hee.. Pestime ni nak try berkayak, ntah apa ke rupanya. Tapi dari kolej ni nak kena naik beskal, pastu g tasik kat area kampus baru. Haha aku pun dah lupa aku reti bawak beskal ke tak lagi. :-P Wan cakap, sesape pandai bawak motor, sure boleh bawak beskal. Aku bawak motor pun tangan kejung je.. tapi rasanya reti kot naik beskal. Hihi.. Tapi tulah, hujan la pulak.. Terpongek aku dah duduk kat tanjung malim ni ha.. takde apa-apa langsung hiburan. Haha cerita bajet cam kau key ell sangat je, puih! :PP







1 comment:

aTy _faRed~ said...

kasut ok lagi..tak berape nak perasan..aty pernah pakai baju kaler sebijik ngan budak2 kedai..!!! malu terus keluar..huhu

.