img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, March 21, 2013

Tiada cerita.


Si merah. Hehe kulit dah la coklat-coklat lagi mau pakai baju merah ang ang. Hahaha.. Hantam jela, kita harus berani bermain dengan warna. Puih over tau mak kau ni Ayra. Bercakap serupa macam stylista. Kahkahkah. Padahal semalam slumber je pakai baju biru tudung hijau, sungguh kaler block. Macam sakai je tengok diri sendiri, gara-gara kes malas gosok tudung. 



Beria menghisap, alah sebenarnya dia bukan haus pun, tapi seronok sebab boleh gantung kat leher kan. Tu yang poyo. 


Lima hari lagi nak masuk 14bulan dah, so far so good. Huahua. Alhamdulilah la, makin besar makin banyak kerenah, makin mengeramkan, makin menguji kesabaran. Dulu kan, i pelik sangat kalau tengok mak-mak yang sesikit pun nak marah anak, yelah.. sebab i rasa so far i boleh je bersabar dengan kerenah Ayra ni, tak pernah la lagi jadi tarzan ke apa semua..  tapi, bila dia dah besar ni.. ada je akal dia yang memang boleh buat i sipi-sipi bertukar jadi hulk hogan, haha. Taktahu la sampai bila kesabaran ni boleh bertahan... hihi nasib baik Ayra dapat mak yang penyabar(cewah!) kalau tak memang hari-hari kena bambuuu je sebab aktif sangat.. 


Orang cakap, jangan nak meng ek eleh kan orang lain, sebab.. kita taktahu mana tahu nanti satu hari kita pun jadi macam orang yang kita pertikaikan tu.. eh apa i taip ni? haha ayat macam padayaipa.. :p


Banyak benda i nak gebang lagi ni, tapi i macam kebuntuan ayat nak mulakan cerita, nanti-nantilah i membebel lagi. Tak syok la taip pendek-pendek.. :S  I nak pergi mandi dulu. Haha pukul 1 baru nak mandi? Lek la.. tak mandi pun tetap wangi.. selagi orang lain tak pengsan tu, rasanya masih okay kot.. kikiki. Taaaa~
 


 







 


1 comment:

Aty_Fared said...

Lek la..skrg kn mmng pasyen warne terang2 kaler2..heheh..:-)

.