img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, April 11, 2013

Voucher buku.

Dapat voucher buku, tapi taktahu nak beli apa. Biasalahh, orang tak minat membaca bahan berilmiah macam ni lah, nak beli buku apa pun taktahu. Hehehe.. Kan best kalau voucher tu boleh convert ke duit. Boleh la kita shoping beli kasut baru. Haha tetiba je nak beli kasut. ;p


Sebelum tu, minggu depan apa puren sales tu kan, tapi yang tu tak pergi lah, sebab takde benda pun nak dibeli. Ayra dah besar. Barang-barang toiletries pun dah beli last week time expo kat mid. Kalau nak tambah-tambah pun, kita tunggu jela bulan depan, ada expo lagi kat mid tu.. tambah beli diapers jela kot.. susu ke.. haha duit mengalir macam air. Tu la cakap, kalau voucher buku tu boleh tukar ke duit kan bestt :p sebab i is taktahu nak beli buku apa dengan voucher tu.. kuikui.


Beli buku untuk Ayra pun boleh kot kan?
Tengok la nanti macam mana.. kita beli la abc yang besar-besar, tampal kat dinding, dah macam apa? Macam tadika dah rumah. Hehehe..
Tapi takat nak beli books untuk Ayra, pergi mph pun boleh.. 
Err hujung bulan nanti ada pesta buku kat pwtc, boleh la kot pergi, voucher pun expired hujung bulan mei kalau tak silap. Dari burn begitu sahaja, baiklah kita membeli apa-apa yang patut. Buku masakan ke? KAHKAHKAH baru nak belajar memasak ke kakak? -diamlah kau :p 

 
Kak Ton. Huahua... #tetiba muka sendiri. Suka hati lah :p



2 comments:

Aty_Fared said...

Macamane boleh dpt hek..aty tak dpt pon...eerrr..kene apply ek..?? Ooooohh ketinggalan...bbbrrrrr...

as ♥ Leenda said...

comeiii kak ton..hihi..

.