img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Saturday, May 11, 2013

Expo Baby Midvalley.

Hari khamis, Wan tanya.. nak pergi Mid ke baby fair tu?
I jawab, takpela.. kalau sibuk takpela, bukan nak beli apa-apa pun. (perempuan suka macam ni kan? padahal nak pergi, tapi suka cakap yang sebaliknya.. tu pasal lelaki susah nak faham perempuan.. HAHAHAHA)


Pastu semalam, Wan tanya lagi, nak g Mid tak? hehehe.. Padahal i cakap sekali je bila ntah dalam minggu lepas.. i cakap mid ada babyfair, boleh la kalau nak beli diapers ayra. 


Kat situ, nampak la dia alert dengan apa yang i cakap tu, walaupun kadang tu i suka cakap tak kena waktu. cerita benda lain, pastu cakap benda lain. kuikui.. hahaha.. nasib ar dapat bini yang begini kan? ;))


Okay, ni i nak review.. esok ada lagi, boleh la kot nak terjah :p
kelas kau jemah pandai dah nak review.. hehe.


I pergi lepas zohor..
Kat jalan kuching ada kebengongan apakah ntah, boleh lak nak repair jalan time tu, memang azab la jem kan? pastu nak masuk mid.. jem sikit.. parking alhamdulilah, ada luck, tak perlu nak pusing-pusing sangat.. kitorang kalau pergi mid suka parking yang kat dengan pintu wayang tu ha.. sebab sure takkan lost ke apa..


Kat expo tu, orang memang ramai. Nak jalan pun susah. Tapi okay la.. booth banyak.


Kalau diapers ada macam-macam jugak la.. petpet, babylove, huggies, cuma mamypoko takde. ke aku yang tak perasan? tapi memang tak nampak.. i pun bukan pusing 2 3 kali ke apa, round satu pusingan dah.. rimas ramai orang.. last-last i beli je diapers Whoopee.. rm25 satu pack L60.. murah kan? beli dua pack. harap-harap okay la untuk Ayra.. Sebab i konpinden je menyakinkan Wan, i cakap ramai je i baca kat blog cakap whoopee okay macam mamypoko.. hahaha kalau tak okay, terpaksa la i pakai kalau period.. mihmih okay tak kelakar :p harap-harap okay.. jangan bocor-bocor ke taik terkeluar.. huahua.. menggelikan :p


Goodies bag, sebab daftar dua.. dapat dua.. hehehe.. dalam tu ada scot emulsion, wet tisu & bedak jonhson. Kira okayla tu.. nak daftar tu mengada tau, siap kena log in facebook pastu share kat wall. Hahah.. I dahla tak kuasa nak share-share ni.. takpe, boleh delete.. boleh unlike. Agagagaga.. ;))


Pastu dapat la 2 3 benda free lain.. kalau rajin isi form yang dorang sediakan, memang boleh colect macam-macam la kan.. hehe.. i takdela rajin sangat, tapi sape tak suka benda free kan? Bukan susah, kau isi nama bla bla.. settle.


Tak beli banyak barang pun.. beli yang benda-benda basic tu je. Ni dah balik rumah, baru teringat.. nak beli puting susu Ayra kot.. puting susu dah lebih 3bulan ni tak berganti. HAHAHAHA teruk punya emak :p Kebersihan kot.. !


Gambar macam biasa, kat ipone, takde kat laptop lagi. Nanti lah ku transferkan ke ini laptop.Yang penting nya hari ni Ayra kaler block.. baju kuning, seluar pink.. shocking pink. Ahaha.. bak kata kak Di, 'kaler jawa' :p Ayra memang kacukan jawa, melayu, banjar :p Hahaha.. Nak jugak kacukan tu, bwekk! Muntah :@


Wan lepas hantar i balik rumah tadi, dia keluar balik. Sian laki ku itu, dalam sibuk-sibuk sempat jugak dia nak tunaikan permintaan bini dia ni. Hehehe.. Tq awak, awak lah hero saya.. xo :* HAHAHA dan dan hero, padahal kalau gaduh terus.. arghhh bla lah kau.. menyampah gitu.. :p kihkih. 


Okay nak layan mastercep jap lagi.. ayra pun alhamdulilah okay je ni.. boleh je nak handle.. walaupun i penat.. hehe sebab budak ni kan kelakar. i suka sembang dengan dia, pastu dia tu poyo tau.. macam dah besar.. jap lagi dia angguk, dia ha kan apa i cakap, dia ikut ujung-ujung perkataan.. kelakar sangat... pastu kang tetiba dia peluk kita kuat-kuat.. hehe.. apa-apa pun, happy weekend. esok ahad nak tidur sepanjang hari, boleh? :p






2 comments:

CikNaa said...

ciknaa soping gak kt sane, tapi tak pegi..acaner tu?hee..kirim je kt org, blogger mama yaya tlg beli. tp baju pureen xjauh harga dgn kt luar..

Anonymous said...

Greate pieces. Keep posting such kind of information on your blog.
Im really impressed by your blog.
Hi there, You have performed a great job. I'll certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they'll be benefited from
this website.

Feel free to surf to my web blog ポリス 時計 芸能人

.