img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, August 12, 2013

Raya pertama 2013

I tak pergi sembahyang raya sebab jaga Ayra. Lagipun i nak kena basuh pinggan, basuh kain bla bla.. ingatkan boleh la setel sebelum dorang semua balik sembahyang.. bajet boleh la golek-golek jap... rupanya, ngam-ngam je.. heh! 


Lepas tu semua dah balik sembahyang, baru la gerak pergi rumah sedara. Sampaila malam nak dekat pukul 9 kot baru balik rumah nenek i. Gila tak penat? Penat kot.

 

 


 


 kamera ipone je, takde dslr :P kamera i lak, bateri problem.. takpe gambar jugak walaupun tak cantik sangat. heehe.. ;)  
 

Lepas habis beraya tu, kemas-kemas barang, singgah jap rumah nenek belah ayah i. Family i memang stay kat kampung.. i dengan Wan jela kena gerak balik rawang pulak.


Kitorang gerak dari kampung nak dekat-dekat 12am.. jalan okayla tak jem, tapi kenderaan banyak. Padahal tengah malam kot. Dari kampung balik selayang jap nak hantar barang. Konon nak singgap jap je, pastu terus shoot balik tasik puteri rumah family Wan. Sekaliiiiiiiiii.. siang raya ke-2 baru lah balik tasik puteri, semua terbongkang kepenatan. Tapi raya ke-2 tu Sempat la jugak pergi kubur arwah along.


Raya ke-2, raya ke-3? Nantila sambung cerita.






1 comment:

Aty_Fared said...

cantik baju nurul...!! aty suker bergambar kat suasana kampung..cantik jer rase..:) -biler nak datang beraye umah aty kat rawang.. ?? *tetibe..heheh

.