img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, April 18, 2014

Sweet escape.

Hi. Bersiaran di petang jumaat :) Seminggu senyap taktahu nak cerita apa sebab bizi  sangat kononnya :p ntah bizi apa pun taktahu, macam hari ni.. eh tetiba dah jumaat? gitu. cepat sangat masa berlalu.


Hari khamis takde kelas, ingat nak rehat-rehat jela kat rumah. Tetiba Wan cakap nak ikut dia kerja tak, kat melaka. Hahaha. Harusla kita nak kan? :P Padahal time tu tengah hangen dengan dia. Huahua.. Saje carik pasal nak masam-masam muka, tapi tak terjadi pulak nak masam.


Wan ada kerja area klebang. So, sempat la kita merasa coconut shake kat klebang tu. Tapi taktahu la, ni coconut shake yang pemes tu ke?? tak sedap pun. hahaha. takdela,rasa biasa je.. rasa air kelapa..  rasa macam kelapa + aiskrim, apa yang bestnya??? >_< ke kitorang salah beli.. salah kedai? kikiki. hantam ajela labu..



ni je bukti yang ada :p kekekekke.. klebang original coconut shake.


Ni lak dalam giant cheng. usha harga basikal. rm129. usha je duluuuu duit belum ada nak beli :p rm100 pun takdeeee kesian kan :'(( haha.

nanti kita  usha kat chowkit lak, kat chowkit banyak kedai menan kan. :) ayra tu muka jangan nak bangga sangat lah boleh? basikal try-try je pun. :p



Sampai rumah pukul 11lebih. Sakit badan segala. Budak kecik tu kan beriba. 13.6kg sepanjang perjalanan, mahu tak krem kaki. Settle kemas itu ini makan apa semua, pukul 1lebih masuk tidur. Pagi ni dah kena g kelas balik. Tapi serius macam cibss sangat, kelas cancel. Pembaziran. Tahu tak masa perjalanan? kos perjalanan?? kalau ku tahu kelas takde, baik sambung tidurrrr je! Wan pun masuk kerja lambat tadi, i dah siap-siap nak g kelas dia still lek-lek baring tak mandi. -__- yang ayra lak, lagi sesaat i nak keluar, dia terbangun lak. terpaksa la pujuk2 sikit, kalau tak... suara dia boleh dengar satu selayang tipu. tapi seriusly kuattt gila dia menjerit nangis nak ikut.


Esok sabtu-ahd, kita kemana eh sayang? dok rumah aje eh? hahahaa.. duit takde dok rumah jela. dahla company sebelum ni tak bayar lagi gaji dia yang last tu. gila kan? tak bayar sebab ada perempuan busuk hati buat-buat cerita, konon itu ini.. sekarang nak clearkan balik nama.. baru dapat gaji (kalau dapat) tapi perempuan tu..biasalah, manusia kalau buat salah, ada ke sesenang nak mengaku salah?? memang tak la.. terpaksa la hidup korek sana korek sini.. sediihhh. tapi apa-apa pun, perempuan tu kena bertangungjawab la. Kalau tak, merasa lah dia hidup tak tenteram. Berani dia main-main dengan itu pakcik? hahah i pun takuttt tengok pedang samurai kat rumah :p budak samudera kan gangsta :p



2 comments:

DYatie said...

Eh bonda berhati tisu! Hehehehe.

Nk jwb yg hr tu lupa. Hahaha. Baju arissa tu kan rompers zaman umo 1 taun. Wakakaka.

Apa ke jahat ny ppuan tu? Haish

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan!!

.