img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Saturday, February 5, 2011

CNY

Cuti cuti cuti tapi esok sudah ahad >,< Vendor here I come. Cehcehh, bajet macam seronok sangat lah pulak nak balik sana. Padahal kerja semua tak buat. Haha.  Loser. Haih. Duduk rumah sorang2, bosan. Ingatkan bila balik ke rumah family boleh la buat belajar belajar, tapi godaan banyak sangat :P Hahaha.



Hepi Chinese New Year
CUTIIIIIIIIII




Oke, lets go through apa aku buat time cuti nie :

Rabu - Habis kelas around 10, tunggu Hafiz amek, pukul 12. Tapi sampai Kl around 2.30 someting. Macam lah KL tu jauh sangat, bosan dalam kereta >,<. Pergi Giant sebab suami tunggu di situ then terus ke Ts. Makan2, tengok movie Haq. Oke. Memang haktuih! tak seronok jalan cerita lembab gila. >,< Mengantuk. Pergi carik buku, tapi kedai tutup. Terus balik rumah mertua.

Bila nak buat Haq 2? Aku org first yang akan beratur beli tiket. Kan suami? *sigh
Hahaha! Sumpah bosan. Ingat cerita dragon ball ke apa >,< Membazir je tgk.




Khamis - Bangun2 6.30 gila awal nak mati sebab bajet nak jadi menantu solehah kan kat rumah mertua. Hahahahahahah. Terpongek on9 makan eh tiba2 dh petang? Lepas mahgrib pergi Jalan Tar sebab nak carik buku, tapi kedai tutup. So off to Mid. Tapi buku tu kat MPH pun takde. Arghh vavi betul. Mengidam prosperity ayam sebab elergik tak boleh makan daging :( Pulang ke rumah mertua again.


Jumaat - Bangun pukul 8. Hahaha. Tapi lepas tu tidur lagi sampai pukul berapa ntah.. Dah tak boleh nak pura2 jadi memantu solehah :P Hahaha. Petang, pergi carik buku lagi. Tapi still tak jumpa, Kinokuniya kat Klcc tu pun takde jual & last dia jual last year?! Oke. Memang hampa kecewa~ :"( Saya kan nak belajar. Haha. Pastu pergi Hospital Selayang, nak print nota2, hahaha amik kau sebundle kertas habis. Gila banyak. Tapi free kan :P  Pergi makan soto indon, & pulang ke rumah, SELAYANG :)




Buku ni lah yang sangat menyusahkan untuk dicari -__-"


Sabtu - Duduk terpongek sorang2 kat rumah. Tu lah family mertua dah suruh ikut pergi balik kampung kat Teluk Intan tuu ce cite ce cite tapi gedik jugak nak duduk rumah konon nak belajar bersungguh-sungguh. :( Kan dah keseorangan. Esok? Esok dah kena balik Melaka. Bosannnnnnnnnnnnnnn. :( Cepatnya cuti ni habis. Tak dapat nak rest puas2 lagi :((








No comments:

.