img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, April 16, 2012

Apa-apa jelah.



Ayra ni kalau kena panas memang merah-merah muka dia. Macam ruam ke apa ntah -__- Tapi bila cuaca biasa-biasa je, elok pulak takde apa-apa. Mak aku cakap merah-merah tu tanda, nanti dah besar hilang. Huh?



Ayra and emak. Hehe! Peha masih belum kempis lah? Peha besar adalah buruk T__T



Lagi......

Bulan lepas kan aku macam konpius samaada aku dah period or nifas.. So, now dah sah lah, yang last month tu, memang period.. sebab semalam aku dah datang period lagi. Sangat cepat kan? Bulan lepas tu, seminggu lepas darah nifas aku habis, lepastu aku period, now dah sebulan period lagi....... Haha. Padahal Ayra baru nak masuk 3bulan? Aik sungguh pelik. Hehe! Sebab selalunya orang lepas bersalin mesti berbulan-bulan baru period. Hmm, takpelah. Hormon masing-masing berbeza. Yang penting sihat? Subur. Hahahaha!


Penat pergi FamilyDay tak hilang lagi ni....
Adoii.
Hujan pulak dah kat luar?
Huaaaaaaaaaaa aku baru habis menyidai baju, dahla banyak gila.. 4kali mesin baru setel basuh semua tadi. Tu pun baju Ayra belum basuh lagi. Baju Ayra kan gedik nak kena  basuh tangan. Haha.
I need my mak lah! Susahnya buat kerja sengsorang T__T
Nasib baiklah Ayra memberi kerjasama, letak depan tv, tengok kartun. Hehe!
Tapi aku still belum mandi lagi ni? Hahaha! Penat gilaaa dah flat dah........ Exhausted. 



Suri rumah bukan mudah!
T__T





2 comments:

D Yatie said...

sama la dengan saya..arissa baru nk masuk 3 bulan..tp rasany dah dua kali period..huhu...

Mimy Hamid said...

belum period lagi la dik...cuak gak ni..tp takpe masih pantang berjimak 100 hari lagi..selamat...huhu

.