img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, June 4, 2012

Cepatnya masa.



Dari ini.........
Dalam LR, beberapa saat lepas keluar dari perut :P Haha, aku mampu pandang dari atas katil je time ni. Wan la yang belek2 anak dia dalam benda alah tu. Kihkih. 


Sekarang sudah jadi begini.......

Ayra dalam walker. Haha! Kenapa beli yang ni? Sebab.... ada 2 orang chinese beli walker ni jugak. Wan cakap, kalau chinese beli, mesti la benda ni okay. Sebab selalunya chinese terel kalau bab-bab beli barang kan? Haha. Yekan aje, bukan duit aku yang keluar. 


Cepat sangat rasanya! Dulu Ayra kecik je, lembik-lembik, sekarang ni badan dah keras, otot sana sini. Selalu rasa nak gigit-gigit je tangan and peha dia. Haha! Tapi takpe, doktor takde pulak cakap obesiti ke apa, just nice.. well done. ;) Walaupun ramai yang sokseksoksek cakap anak aku ni gemuk~! Haip! Tak gemuk la, cuma rangka besar and tinggi je.Tengok la bapak nya, acuan besar kot. -_-



Mokmok kesayangan. Kihkih~


Lagi 3minggu dah nak masuk 5bulan, lepastu 6. Omaigaddd! Dah nak setengah tahun jadi mak-mak rupanya. Hehe! Tapi perangai childish tu tetap ada. Adeh~ Susah la nak kontrol diri. Kekadang tu kalau keluar deting berdua je dengan Wan, selalu lupa diri. Maksud lupa diri ni bukan la lupa anak ke apa, cuma perangai tak melambangkan mak-mak langsung. Macam mana eh nak explen, err takpelah abaikan. 


Adeh perut lak sakit, baru nak taip panjang-panjang. Haha. ni makan phytonatal la ni, nak terbeeerak je :p Kahkahkah~!







5 comments:

Mimy Hamid said...

yer dik walker popular tu...ramai orang beli...eh 4 bulan dah leh duk walker eh...nampak nya kena beli ni

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comelnya Ayra ;)
dah besar pun, kejap je kan

D Yatie said...

dah boleh ke masuk walker umo 4 bulan? huhuhu.

Nurul Aziz said...

Dah boleh dah, sebab badan dia dah keras.. tapi tetap la letak bantal peluk kat tepi2 hehe.. Pastu letak kejap-kejap je.. kalau letak dalam tu lama-lama.. nanti dia lupa nak meniarap pulak. Hehee..

Little Rania Shoppe said...

rompers yang comel + murah ada disini..

.