img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Wednesday, June 6, 2012

Tak bermotif.

Tadi ada artikel kat Harian Metro pasal walker. Hihi.. Macam biasalah, cakap keburukan menggunakan walker. :p


Ala... aku beli walker tu pun.. bukan dengan tujuan nak letak si kanak-kanak 24jam dalam tu pun. Kalau letak doplahpatjam dalam tu, bila masa lak dia nak explore benda-benda lain. Nak belajar meniarap berpusing and so on.. Aku letak kejap-kejap je.. Sekadar nak senangkan aku buat kerja. Lagi lak, bagi aku.. kalau ada baby ni.. benda-benda tu semua macam aksesori, kalau takde macam tak lengkap. Kahkahkah! Faham? Tak faham takpe, aku memang cakap macam pelik sikit, orang yang kenal aku je boleh faham aku. Macam buai, bouncer, playgym.. haaa benda2 tu macam aksesori kan.. takperlu ada, tapi menyenangkan.


Dah, tutup cerita.


Hah! Aku perasan kan, ada satu baju ni... memang selalu sangat orang beli.. Corak camni.. tak kira la romper style ke, jumpers, baju lengan pendek/panjang, or apa-apalah..


Corak nih. Haha~ 




Dah-dah. Patutnya nak pergi mandi nih, tapi tergatal tangan menghadap laptop.. tertaip lak. Pui~ Dahla jap lagi nak Cinta Sakura dah nak start. Kihkih. Zassss!
















3 comments:

D Yatie said...

hihihi...lain orang lain pendapatnya kan? ;)

kalau ada kelapangan, jenguk-jenguk lah sini ye. https://www.facebook.com/GaleriArissa

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ye,aksesori.. lagi kalau mommy daddy suka shopping kan. Yang tak perlu pun jadi perlu .. hehe..

Salam singgah, :)

Mimy Hamid said...

akak tetap nak walker...senang...takpe org lain pandangannya

.