img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, July 12, 2012

Comel.

ABAIKAN BUDAK YANG BERBAJU KALER BELACAN, PEHA BESAR, BADAN KEMBANG SEGALA.

Tapi, cuba tengok baju trudyteddy kat belakang tu! Alahai............ comelnya. Kalau rompers pattern camni, aku suka lah, tapi kalau rompers yang pattern betul-betul celah kangkang tu.. aku tak berapa suka, ntahlah, maybe sebab anak aku girl, macam seksi lak kalau pakai camtu. Haha! Baby pun seksi? Hantam jela...


Hari tu kat sogo, time warehouse sales tu.. ada jual trudy teddy ni jugak. 50% kot. Tapi tulah, saiz lak besar. Over je kalau nak beli pun, nanti-nanti dah oldskol :p Hehe! Baju untuk 1yo ke atas memang banyak.. Masa tu, aku sibuk tengok baju kan, belek-belek.. sekali wan tanya. muat tak baju ni kat ayra.. konpiden je aku cakap muat.. sekali bila aku tengok betul-betul, baju tu untuk budak 2tahun! Alahai, bapak eh ni....... tahulah anak dia besar, tapi takdela sampai kena pakai baju 2tahun. Huhu.. Ni kes nak jimat ke apa sebenarnya? Ekekeke..  


Kalau nak jimat, jom lah pergi Pureen punya warehouse weekend nanti :P Haha. Buat baju basahaan boleh la kan.. Tapi bab berebut macam skeri la pulak.. Dulu aku pergi pun time dah nak tutup.Tu pun stil ramai orang. Kalau pergi awal, lagi la............. Tapi, benda murah. Jangan nak banyak songeh la kan? Nak complain itu ini. Hehe.


Eh tapi Wan tanya, nak pergi naik apa? Motor ke kete. Hahaha...... dah lama tak naik moto. Sejak aku hilangkan helmet. Err bukan aku hilangkan, cuma ada orang curi. Aku letak kat tempat letak kasut depan rumah, lupa nak bawak masuk.. sekali kena curi. Gilo! Watehal la kan? Helmet pun nak curi. Bukan helmet yang harga ribu-ribu pun. Nak beli yang baru....... tapi bak kata Wan.. malu la jadi budak selayang kalau beli helmet. HAHAHA. Eh takdela gurau je,  zaman jahiliah dulu boleh la kot nak buat kerja-kerja jahat, sekarang dah baik kan? Huahua~~ 


Masa untuk lunch! :)
















4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. budak selayang memang tak beli helmet ek?? kuikuikui..

as ♥ Leenda said...

nasib baik saya bukan budak selayang..saya gombak mariiii..hehe..

Mimy Hamid said...

akak gombak mariii....jom serbu sogo minggu ni sabtu sogo sale lagik...borong baju raya anak

aTy _faRed~ said...

minggu ni eh pureen warehouse tu..??

.