img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, July 13, 2012

:)))))


Keputusan upu dah keluar, and alhamdulilah. Aku dapat. Haha! Kos yang aku dapat ni, memang kos yang aku nak sangat-sangat dulu. Tapi tulah, dulu aku dapat sains matematik (uitm), pastu biology industry (ump). Langsung aku tak minat, tu yang kesudahnya..... sebab hampa, mengedik terus amek chemical engineering kat ipts. Bengong sangat! Kunun fizik + kimia hebat sangat. Kesudahnya.. apa pun tak boleh :P

Mesti ada suara sumbang yang cakap, ni pergi belajar tinggal anak dengan parents.. Menyusahkan je, bla bla. Eh?? Menyalak! Haha. Family aku sendiri suruh aku belajar, Wan pun suruh belajar, family Wan pun, senang cerita semua orang sekeliling aku suruh aku sambung belajar. Haha~~

Dulu Maksu aku, kawen masa belajar jugak, tahun ke-2 anak sorang, tahun last, tambah sorang lagi.. Boleh je dia survive kan.. Tetiap minggu paksu aku datang dengan anak.. Alahai sedih je tengok dorang.. Cam kena pisah-pisah gitu. Eh aku pun dapat sambung kat tempat yang sama dengan dia jugak la. Kahkahkah.. Maksedara dgn anak sedara dua-dua gatal, tak habis belajar dah nak beranak. Haha haktuih~

Ala, sejam je dari Kl, takdehal la kot? Tapi, tetiba rasa sedih kena tinggal anak. Arghhh! Benci la camni.. Takpe, masih boleh difikir-fikirkan. Tak belajar kang tua menyesal pulak kan? :S Huhu..  Dilema wanita sungguh.

Eh hari ni jumaat eh?
Selamat bercuit~~ Kuikui.











2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

mencari ilmu biar sampai ke negeri China..ewah ! Takpe nurul, belajar selagi boleh.. buktikan pada orang2 yg sokseksoksek tu.. mulut tempayan sangat tak suka ! huh

aTy _faRed~ said...

pergi ar..belajar selagi mampu..mude2 ni ar elok..saye yang dah tua ni pon..ngah pikir nak sambung belajar balik..amik master..hurrmm...tak kisah ar dah kawen ker dah ade anak ker...asalkan derang ok..insyaallah semuanyer akan dipermudahkan..:)

.