img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Sunday, July 29, 2012

Hujung minggu yang sibuk.

Minggu yang penuh dengan aktviti keagamaan. Acewah, bab mengelabah sila bagi aku :p Haha. Maka disebabkan itu, tak dapat nak pergi mid, expo baby. Haha.. takpela.. kita pentingkan apa yang penting. Bulan puasa buat pahala.. haha. Poyo lebih ni.

Lagipun kalau pergi bukan nak beli apa-apa, takkan nak beli baju raya kat situ kan, rasanya untuk baby-baby banyak la baju, anak aku tu dah 6bulan.. dah boleh pakai baju untuk umur setahun. Wahaha~ Kedekut :p Barang-barang toiletries pun masih ada stok, diapers pun.. anak aku pakai huggies TP, expo selalu mamypoko, whoopee, bla bla. HAHA nampak tak ayat aku ni macam ayat orang kesedihan sebenarnya? Ayat untuk menyedapkan hati sendiri. Muahaha!! :(


Yela, walaupun takde benda nak beli.. asalkan dapat pergi... dapat tengok suasana.. kan? Dasar perempuan, memang la camni, suka berjalan :p Ehhe. Tapi kalau aku cakap kat Wan nak pergi mid tu, dia sure akan bawak punya. Haha, berani dia tak bawak? Merajuk la nanti kan.. mahu air mata sebaldi. 


Tapi tulah, disebab kitorg menghadirkan diri ke ceramah pasal kekeluargaan hubungan suami isteri bla bla.. tu yang tak dapat pergi mid, nak pergi jugak boleh je.. tapi aku kan makhluk yang bertimbang rasa (pui!), tahu Wan penat, dahla puasa kan.... 


Pastu hari ni.. tadi kunun nak belajar bawak kete la kan.. haha. Pastu kesudahnya jadi stress je. Serius, patutlah orang selalu cakap.. jangan belajar dengan suami, nanti jadi stress :p HAHA. Dahla dengan kete buat hal. Takboleh enjin mati.. Yang aku lak, kalut sampai enjin mati.. Terpaksa jump bateri dengan kete orang lain. Ahah.. kete biru tu, dah 4bulan kot tak dipandu di jalan raya, setakat start2 enjin tu adalah.. Muahaha.. Mana la dia  tak meragam. :/ Merajuk la tu.. Pui! Penat je g carwash, dah la lembs gila orang tu cuci kete.. aku sampai boleh tertidur. Argh stres stress...


Time Wan cakap kenapa engine mati.. kaki tu tekan clutch lain kali.. serius rasa nak nangis... tapi ku tahan jebat :p Wan tanya je kot padahal.. tapi ala.. aku kan hati tisuuuu :p Anw, tetiba terus teringat penceramah semalam tu ada cakap, kena redha je.. sebab lelaki memang dilahirkan untuk mengstreskan perempuan, and perempuan dilahirkan untuk mengstresskan lelaki. Anggap diri sedang diuji. Man are from Venus, Woman are from Mars.. dua alien hidup bersama, kena la bertolak ansur gitu :p Wahaha, mengelabah tak ayat aku? *pitam*




Anak saya yang comel.. 
HAHAHAHA tetiba sangat, terlebih sudah.. Ekekeke..
-gambar takde kena mengena langsung dengan cerita-








3 comments:

Wawa said...

ok ayat lelaki mstresskan pmpuan dan pmpuan mstresskan lelaki mmg best!!hahaha...:p

aTy _faRed~ said...

betull,,kalau bawak kete ngan laki sendiri ni lagi teruk rasenyer..aty ni dapat lesen dan bawak kereta dah berbelas tahun..tapi asal bawak kereta laki dok sebelah jer..die buat macam kite ni baru belajar bawak kereta semalam...sakit hati..huhu

Mimy Hamid said...

ayra comel nya buat bola gitu..

.