img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Tuesday, July 31, 2012

Lemau.

Banyak benda aku nak kena settle. Tapi aku adalah pemalas.. Asyik esok lah, esokla, sampai sekarang tak pergi-pergi lagi.. Haha. Procastinate.

Nak kena pergi :
  • Post office
  • Bank Islam
  • Bsn
  • Kedai Gambar
  • Klinik-medical checkup

Haha takde la banyak sangat, tapi lemau la bulan pose ni nak keluar-keluar. Kang ada jugak terbukak pose aku. Kuikui.. Padahal last week takpose, pemalas jugak nak keluar. 


Macam semalam, 1st day puasa. Ya ampun, lembik gila kot! Mengalahkan budak baru belajar puasa, takfaham aku. Sampaikan lepas berbuka puasa baru aku pungpangpungpang buat itu ini. Haha! Malam baru basuh baju, dah la 3round lak tu.. Padahal guna mesin auto, tu pun siang tak larat nak buat. Eh, 2round je, sebab yang 3rd tu baju boss kecik, cuma keringkan aje.. basuh tetap guna tangan.. haha mengelabah macam kan baju harga sehelai seratus je kan.. :p 


Bulan puasa memang takdela nak masak-masak pun, lauk pun beli. Hahaha......... Ala, makan bukan ramai-ramai, cam membazir je masak banyak-banyak, baik beli je. *kata-kata org pemalas memamg cenggini* 


Baru pukul 2 ke..........  rasa cam nak mintak nyawa dah ni! 
Help help~~~~~~~~~~~ MENGADA-NGADA.
 

2 comments:

aTy _faRed~ said...

haha..same ar kite mase fes day pose..macam budak baru belajar pose..melepek giler...huhu

Anonymous said...

Where can I find the best online creative writing courses? I live in NYC so which colleges offer the best online creative writing course? If not in a college than where else?.

.