img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, August 30, 2012

Lalalala..

Hi! Hehe.. Tadi kan kita pergi Alamanda :-P Haha. Tu pun nak kecoh. Pui~ Bukan apa, kan aku pernah cakap, aku pernah pergi Alamanda sekali je.. time memula bukak dulu.. Haha.. So memang dah lupa habis la.. 


Tadi pun pergi sana sebab nak hantar borang adik Wan kat bangunan jpa tu.... Kitorang ni taktau sangat area putrajaya sana. Wan maybe tahu sikit-sikit jela (kot).. sebab dulu kan dia study kat Bangi.. tapi aku tengok dia cam taktahu je pulak.. haha.. ala dah lama pun zaman study tu.. :-P Dahla gps cam bengong, semak je aku dengar.. kesudahnya tutup jela benda alah tu. Hehe.


Tapi tapi.. borang tu tak lengkap la pulak.. Mak aih! Dah sudah.. esok kena pergi lagi sekali, dah esok (30hb) last day. Huhu.. Adik dia nak mintak jpa, budak dekan tetiap semester.. rugi la tak mintak scholarship kan.. Dah la sebelum ni, tak guna loan pun. Haha. Dan tetiba sebab tu Wan cam bengang je.. adeh.. mana la adik dia tahu apa kena bagi semua.. kata pestime kan.. yang si abang tu dulu study tak dekan.. cuba abang dekan, sure tahu apa yang kena ada dalam borang tu. :-P Hehe.. Dahla adik dia jauh nunn kat sri iskandar sana.. Eh nanti aku pun study kat perak jugak, kehkeh.. sekali jalan~


Sebut pasal study, terasa gembira bila tengok jadual kelas. Hehe.. Kalau nak ulang alik pun boleh sangat, huahua. Alah tanjung malim dengan kl takdela jauh mana pun :-P Kelas tak pack, banyak gap, pastu isnin-rabu sahaja. Tengah hari rabu dah boleh berambus balik rumah jumpa anak tercinta. :)) Haha. Maka, marilah berdoa semoga jadual tu tak berubah. :) Yang paling penting, semoga aku tak hangat-hangat taik ayam lagi. 


Masa odw nak ke putrajaya tu ayra lak berak... Haha terpaksa la berhenti tepi jalan nak cuci :-P Hish bontot tak behave~ Masa nak balik lak.. tetiba sesat kat Puchong. Gilo. Haha.. Aku sampai tertidur, bangun-bangun Wan cakap. salah jalan.. Haha dahla jalan jem.. Yang aku pelik kenapa Wan taknak guna gps?? Haha.. Malas nak cakap, diamkan aje.. dia tengah stress kita buat bodoh jela.. :-P Biasalah. area-area sana bukan kawasan kitorg.. lainlah gombak selayang rawang kl.. haaaa.. tu memang dah khatam dah jalan :-P kat mana club gay, club itu ini.. kat celah mana ada gadis-gadis..  haha. eh tu wan je yang tahu.. aku budak baik.. mana tahu pasal benda-benda camtu.. 


Alamak!! nasi lemak tadi belum makan, TERPAKSA makan la camni.. cam kesian lak tengok nasi dalam kotak tu.. :-P Wan la ni tamak beli sampai dua.. pastu makan nya satu je.. Ceh! Kenyang kunun.. Eh dia cakap tak sedap sebenarnya.. wahahaah.. yang aku lak dah makan char kuey teow.. kiranya nasi belum sumbat lagi.. haha boleh lagi isi tangki ni.. :-P Dah lama gila tak makan kat Mali's tu.. sejak dah beranak ni rasanya pernah sekali je kot?? Haha.. Kalau dulu selalu sangat.. lelagi time pregnant.. mana nya anak keluar kulit tak macam char kuey teow.. coklet-coklet.. Kahkahkah!! Im sory Ayra :-P


Supper bersama nasi lemak~ Alah, makan tak makan berat cam sama je. Hehe. Takpe esok kita start pakai pb balik..(konon!).Jom makan.. :))


Ni la budak coklat ibu :-P Takpe hitam itu sweett. Kihkih. Rambut baru sikit tumbuh, ntah bila ntah baru boleh main sepit-sepit. Hahaha..  Err ni gambar dari handset wan, tak cantik langsung :-P Kamera ipon4 buruk!! Haha.. K,bai.






3 comments:

Wawa said...

aah camera iphone4 tak cantek..tp malas nk komplen lbeh2...org dah bg amek je...**camera samsung cantek gler...!tetbe...:p*

aTy _faRed~ said...

aty walau menyampah sekali pon tetap akan gune gps..memang bising..anak tidor biler dengar ade pompuan cakap kuat2 terus bulat mate tenung kite...die ingat mak nyer kot cakap..heheh...lepas tu gps ni suker bawak gi jalan jauh...kekadang siap bawak gi jalan 'dalam'-sedang haiway kan ade...hurrmm...tapi agak membantu jugak ar kalau disaat2 memang tak tau hala tuju...;p

jaja_NorLiza said...

uiiihhh...bdk2 kecik2 coklat besar nati cerah! comel gler ayra ni! mate bolat! pandai lak dia tenung camera tu...papepun ayra ni tetap sweet!

.