img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Wednesday, August 15, 2012

Rasa sangat cepat.

Esok dah khamis, jumaat, sabtu.. ahad dah raya? Sekejap sangat kan, masa sangat pantas berlalu.. :-P


Sekarang pun dah bulan lapan.. pastu sembilan, sepuluh, sebelas, duabelas.. Pastu masuk tahun 2013 pulak, bulan satu.. 26january.. anak aku dah nak setahun.. Waaaaa anak aku dah besar lah.. sobsobsss.. dah jadi babybesar. Yes! Dah usha kalendar upsi, 26january tu aku dah start cuti sem. :-P Kalau ada rezeki lebih nak la jugak buat besday party... kalau rezeki kurang sikit, tak peduli.. nak jugak buat makan-makan. Hahaaha! Tapi semua tu still dalam perancangan.. kita taktahu apa jadi nanti.. Bersabar aje. :[


Hmm.. Macam nak tampar diri sendiri, betulke aku dah ada anak ni? Budak kecik yang rambut halusssssss tu anak aku eh? Kahkahkah.. Okay tak lawak. Macam bukan kau je yang nak berak nak berak dalam labour room dulu tu kan.. Nak buat-buat lupa lak :-P  Tapi nasib baik la nurse semua pun baik-baik.. takde langsung kena tengking kena marah... Haha berani la nak marah, kita bayar kan..  walau tak semahal prince court :-P Kuikui..





 Kita dah jadi emak-bapak la.......Kelakar rasanya.. Err, masuk aje bulan tiga tahun depan, kiranya dah nak masuk tahun ke-3 lah pulak kita berdua kan? Omaigad, rasa macam semalam aje baru becinta-cintun. Hihi. Okay tipula sangat kalau rasa macam baru semalam, sumpah tak logik.. Hehe. Dah nak tiga tahun ni, takdela rasa taik kucing tu macam coklat lagi.. haha.. bergaduh tu dah biasa sangat. Hahaha.. :-P Kalau tak bermasam muka, takde gaduh-gaduh.. boringlah pulak kan? :') Takde cabaran. Pergh cite pasal cabaran, aku rasa memang gila banyak cabaran kot. Tapi malas lah nak cite, benda tak best kan. Haha.. 



**tudung raya takde lagi ni. siapa nak belanje? :-P kasut dah dapat. hahaha.... 






















































3 comments:

D Yatie said...

eh! dok la baca belog nurul ni selalu...bru tau yg ayra beza sehari je dengan arissa. hehehehe. dah besar kan anak? hihihi. arissa sekrang dah pandai mengesot ke depan & merangkak. rasa macam eeeee best nye!!! ;)

Wawa said...

nk tdung manik2 tp tak dapat2 lg...alaaaa!

hihi...selamat ari raya nurul...:)

Nurul Aziz said...

D Yatie - Wahhh Arisa lagi advance la camtu.. ayra ni mengengsot gak, tapi kebelakang.. Hehe.. Ntah bila nak merangkak.. taktahula.. tunggu dan lihat je..


Wawa - selamat hari!

.