img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, August 16, 2012

Selamat Hari Raya 2012.

Semalam pergi Tesco kat Wahyu tu.. sebab Wan cakap ada promosi.. air gas mirinda, f&n tu.. harga rm1.79 sebotol... Normal price, rm2.60.. Hehe... So, memborong lah, beli tiga carton.. pastu beli gak yang  asing-asing.. 10botol camtu. Mandila kau dengan air bergas pastu. Huahua~


Pastu macam biasalah, tengok harga diapers dengan susu. Haha.. Mak-mak sangat kan.. Huggies TP m64 rm47.99.. okay, memang takkan beli kat situ :-P Tengok kat speedmart, rm33.90.. Wah... Murah dari harga selalu beli! :-P Stok banyak lagi.. Saje gedik usha harga dulu. Tapi sebenarnya nak tengok susu.. nak buat stok raya kan.. tapi harga kat speedmart rm53.10 ke berapa ntah.. kedai ubat cina still murah lagi.. Last-last beli kat kedai ubat cina aje.. rm50.50.. Haha! Ni barula namanya berhemah ketika berbelanja! :-P Sanggup kehulu kehilir survey harga... Kikiki.. Pengguna bijak kununnya, lol.


Aku lak, nak beli tshirt merah.. untuk oritentasi nanti.. Haha.. tshirt merah la, baju kurung putih la.. apa-apa aje. Dulu time kat uitm senang je.. beli terus baju batik uitm tu :-P time kat micet lak, ada baju korporat sendiri.. haha berapa banyak daa tempat kau belajar ni? habis nya idak :-P So, ke Jusco la kite.. pergi jusco kepong. Hee.. tak banyak choice la tshirt merah lengan panjang... kesudahnya beli cap voir.. harga asal rm63.90.. tapi ada less. Haha kalau takde less memang aku tak beli lah, sebab bukan cun pun tshirt biasa je pulak tu.. lainlah blouse ke apa kan.. :-/ Itupun tinggal. saiz S.. L.. xl..aku nak saiz M.. tapi takde.. try S.. eh muatlah.. I dah kurus rupanya :-P Wahaha~ *poyo*


Sekarang ni kalau keluar.. memang sumbat segala barang Ayra dalam henbeg aje. Haha.. Dah takde makna nak  bawak diapers beg aje. Tapi berat la kot jadinya henbeg tu.. takpe.. Ridzuan Zainal akan bawakkan henbeg i.. alololollo so sweet laki bawak henbeg bini..  Vacuum flask pun aku sumbat dalam tu :-P Nasib baik la pakai henbeg cap SantaBarbara  aje, cer beli henbeg memahal ribu-ribu.. memang idaklah aku nak sumbat segala.. Sayangggg ooo.. Sanggup aku usung bakul susu, thermos segala :-P Haha.. Nampak tak permainan dia.. :-P Kuikui... 


Ha gambar ni okay sikit.. nampak muka Ayra.. :-P Err hari tu kan kat Mid, ada budak kecik tu tanya aku.. kenapa babyboy ni pakai skirt..?? HAHAHA!!  Dear Ayra.. cecepat la tumbuh rambut supaya tidak mengalami krisis jantina lagi.. Ehehe..


Akhir kata (wahaha akhir kata kau!).. SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR BATIN.. :-) Hehe tetiba je kan? Yelah kot-kot pasni takde entry dah.. aku pun dah bersiaran dari Sabak Bernam ni.. kat rumah nenek aku.. :-P Err kat sini lambat dua minit kot berbuka! Sigh* :-P Disaat-saat ini, terasa duaminit itu amatlah panjang.. Hahaha... 


Bai.


































3 comments:

Wawa said...

samat ari raya nurul n ayra......
naila pun org selalu kompius girl ke boy...ade rambut tu...:p

aTy _faRed~ said...

ha'ah..pampers kat speedmart lagi murah...aty pon biase beli kat situ gak... semalam pon asben memborong air gas kat tesco..heheh..

Nurul Aziz said...

Selamat Hari Raya Wawa & Aty :')

.