img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Saturday, September 22, 2012

Random.

Hari tu, bila eh, last week kot? Haa, time hari Malaysia. Ada balik Teluk Intan.. Sebab kan kitorg boring terpongek kat kampung tu.. ceh takdela terpongek apa pun, balik hari je pun.. sebab ada open house.. tapi dah makan-makan, boring la pulak kan?  Wan ajak la g pergi pekan Teluk Intan. Haha.. Sebenarnya nak beli kotex je.. sebab tetiba eh aku period :-P 


Pastu tengok sekali harga susu/diapers.. Murah. Takdela murah banyak, cam harga susu tu beza la dalam 3-4 ringgit, pastu diapers lak time tu ada promosi.. dapat la murah rm3. Aku syak kalau jumpa kedai ubat cina kat area teluk intan tu, sure lagi murah. Mungkin sebab area kampung kot? Ntahlah.


Semalam, kat c4 Mid.. ada promosi Huggies Total Protection.. 2pack.. rm59.95.. kira sebungkus tak sampai rm30.. murah sangat kan? Macam harga Huggies Dry je pulak. Tapi tengok cam banyak saiz XL je.. Tapi tulah, stock masih banyak, dah ke saiz L dah pun beli.. budak kecik tu baru pakai M, tapi dah beli sampai L :-) Tapi cam biasa, harga asal Huggies Total Protection kalau biasa-biasa kat c4 is rm47.90.. dah saing-saing mamypoko pulak.. :/ Kalau harga camtu, baik beli Huggies Ultra, tebal sikit.. berbaloi la jugak... Apa-apa pun, mamypoko terbaik kan. Hihi.. Yang lelain tu, ikut nasib.. ikut la baby tu camne.. kalau dapat baby yang okay semua boleh balun, best lah.. pakai cap Giant pun takdehal. 


Lagi apa eh nak cite? Taktahula nak cite apa... Rasa banyak benda nak taip, bila duduk menaip aku jadi blur. 


Haa..... malam tadi pestime try makan Burger Bakar Kaw-Kaw. Haha. Benda dah berkurun, tapi baru nak mengtry.. tapi takdela beratur lama-lama cam selalu aku dengar tu. Yela, benda dah lama pun.. takela cam dulu-dulu kan.. Kitrog try yang kat Wangsa Maju tu.. tapi aku silap, g beli ayam.. so tak berapa sangat la.. kena beli daging.. baru best. Tapi aku makan daging is pening. Sigh.

















1 comment:

aTy _faRed~ said...

huggies tu murah ar..!! nak beli..hagak2 promotion sampai biler ek...esok tak sempat..adeeyyhh...nak kene gak ni pegi beli..

.