img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Wednesday, February 20, 2013

Projek tengah malam.



Semasa bogel, leper tak tinggi sebab tak cukup sikit sangat adunan err adunan eh? Haha tapi benda tula.. bancuhan... arghh apa-apalah..



Lepas makeup sikit. Kikiki. Takde benda nak diletak pun, takde bahan. Toping dengan coklat ajela.. jadi jugak.. cuma macam tak meriah lah.. -__-

Tengah malam, so boleh makan 1je.. huihui. :p 


HAHAHAHA takde rupa pelik kan? Kiranya memang nampak la macam cake kan? Kahkahkah.. Maklumlah, i mana reti masak :p Beli barang dapur (barang basah) pun tak reti! Bertabah jela Wan dapat bini macam i..  booo kat diri sendiri~~


Ayra dan tidur dari kol 10lebih kot tadi?.. Tapi tu ada bunyik kecing kecing.. tiap kali bergerak mesti berbunyik, dahtu pakai gelang kaki kan. Hihi. I tak minat gelang kaki, tapi ni si kecik tu yang pakai.. dah toknenekrawang nya belikan, kang kalau tak pakai, cakap tak sudi lak kan? Pakai jela.. kata nak meng-girly-kan anak kan? :p Eh, ada sesape nak belikan gelang tangan tak? HAHAHAHAH nak cukupkan kasi semua ada.. Amboih banyak cantikkk?! :p Bukan apa, boleh buat harta masa depan kan :p


Dah, tu je. Nak poyo sikit padahal benda simple tapi dah feeling masterchep, kuikui. Lantakkan je la.. :p Gudnite!


Dah pakai bedak, comel tak? Kahkahkah.. Raja apa? Raja kapur~~ Tu kerja partime, menyepah. Mungkin bagi dia bila bersepah tu barulah nampak artistik, kalau tersusun je.. boring. Haha.. -nak jugakk tu letak gambar anak dia.. kuikui.. :p Kbai.






2 comments:

Aty_Fared said...

Kire jadi lah tu..aty ni ape pon tak reti..lagi sadis..huhu...:-)

Mimie_Zatun said...

sedapnye kek coklat..

.