img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, February 18, 2013

Fake.

Dulu suka baca blog seorang akak ni, suka je tengok dia maki-maki mencarut semua.. haha. Sampai la satu hari, tiba-tiba dapat tahu sesuatu pasal dia.......... seriusly terkejut. Bertahun kot setia membaca carutan segala.. kahkahkah rupanya i is ditipu. Tapi takpe, tak terjejas pun hidup, cuma ada sedikit.......... sedih. Kikiki. Tapi takpela kot, dia pun dah selamat bernikah dengan laki baru sekarang ni.. Doakan jela yang baik-baik.. Kesian anak-anak.. Tu jela..


Pastu, ni baru-baru.. ada lagi......... masih blogger menipu identiti jugak. Tapi takdela terkejut beruk, sebab selama baca blog tu, memang rasa macam........ macam rekaan je.. hidup dia ni macam novel je.. huihui. Tapi membayangkan dia ni mesti kaya, cun, cantik....... bla bla. Tapi hakikatnya? Arghh stress acik :p Yang kau nak stress ni pehal? -__-


Dahla, sajeje nak merepek... apa-apa pun.. i ialah real. Ceh, macamkan ada orang peduli je real ke tak.. Kiranya walaupun i tak cun, i suka je letak gambar sendiri jugak. Wahahaha.


Tapi gambar ni ada sikit fake lah sebab i takdela secerah ini, kamera sangat :p huihui. Saje letak pic ni, sebab tengok kat profile blog >>>>>>> guna pic ni.

Okay, i nak makan nasi lemak :) Nasi lemak kukus ayam...... yummmy! Pastu tengok perut, sendiri stres.. :P






2 comments:

Aty_Fared said...

Aty pon penah jumpe org mcm ni...kawan aty sndri..agaknyer die tak tau yg aty bc blog die..aty malasnk tinggal komen sbb mmng tau cerite tu tipu..rase annoying giler...haaiihh..

Eerrr...org selalu ingat aty ni tinggi besar..tp hakikatnyer...tak ponnnnnn....tp aty tak tipu...org jer ter manipylasi tngk dlm gambar..heheh...

D Yatie said...

Hahaha. Saya tak ada jumpa yang EXTREME sangat tapi ada. Rasa annoyed bila ceritanya macam nak ala2 bajet gud.. pastu macam cerita yang indirectly tapi kita tau tentang tuh.. eh? camner tah nak cakap. hahaha.

.