img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, February 14, 2013

Sesuatu.

Siang tadi keluar kejap, ada hal sikit. Pastu terbabas beli botol susu si kecik. Bukan apa, Ayra ni suka sangat dengan botol susu anak jiran i, botol biasa je pun yang ada lah kartun-kartun corak-corak.. Mungkin tu yang dia berkenan, so kita belikan la dia.. so pasni jangan nak merebut botol susu orang lain :/ Memalukan :p Haha... Sempat tapau kfc, nasi ayam untuk Ayra & snack plate untuk si emak :p Hihi. Teringin nak try yang golden wrap ke apa tu, tapi time kat kaunter mulut sebut benda lain, gasaklah.. 


Hari ni......... 14/02.
Progress *sesuatu* amboih rahsia nya mengada! tu macam dah berjalan la jugak.. tinggal beberapa aje lagi. Syukur.. Moga dipermudahkan..


Lagi? Ntahla tak tahu nak cakap apa. Cumanya, hati ada sikit bunga-bunga.


Err, sayang, awak berdebar-debar tak? huahua.. kbai. :p

2 comments:

D Yatie said...

eh. selama ni saya tak nampak butang komen. hari ni bru nampak. kenapa eh? hahaha.

bila dapat komen nih tak tahu nak kata apa. speechless lak. sllu terkinja2 rs nak komen tp x jumpa butang komen. hahaha.

Aty_Fared said...

Aty pon teringn nk mkn ayam kfc yg wrap tu..tp tah penah nak order gak...nape tah...haha

.