img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Saturday, February 16, 2013

Sakit perut.

Perut i sakit sebab terlewat makan. Tadi sampai rumah pukul 10lebih, keluar pukul 6lebih, tapi sebelum tu sempat makan mee goreng. Ingat taknak makan sebab dah pukul 10.. tapi pastu perut sakitttttttttt huahua dasar perut apa jeeeee la nak kena makan ikut waktu.... tapi hidup memanglah kena makan :p Tapi ni dah makan, still sakit lagi, i urut dengan minyak herbanika nona roguy....... haha anak dah setahun, minyak tak habis-habis lagi.. so berbau serai wangi lah bilik.. memang potong napsu :p


So, apa aktiviti i hari ni.. eh semalam. Selalu silap tau, kalau post time malam-malam, mesti rasa macam belum esok. Hihi.. :p


Konon nak tempah baju, tapi kan sekarang masih mood raya cina, nak tempah lak kat tailor cina.. kedai pun still tutup lagi.. arghh stresssssssssss raya nak dekat ni :p huahua over je nak buat baju raya sekarang konon, puih! Sebut pasal raya, tetiba rasa nak pakai kaler dusty pink lah raya nanti. Jangan tiru!! HAHAHAHA.. Mesti kacak kalau encik Wan pakai pink belacan :p Puji kacak ni supaya pakcik tu setuju nak pakai pink.. auw auwww.. suami siapa yang kacak tu? Suami i leww.. Muahaha!! Geli.


So disebabkan kedai tutup, takpe. Kita pergi Jalan TAR, dan beli shawl pulak. Huihui. Minggu lepas kot, i tetiba teringin sangatttt nak pakai shawl halfmoon..macam mengidam tu.. rasa macam cantiknya.. akhirnya dapat jugak beli. Ceh cite dapat beli tu macam beli guna duit sendiri je.. Tapi kan, bila dah tengok depan mata, takdela cantik pun... serabut je dengan manik-manik kejadah semua tu.. huahua.. 


Berhenti taip jap, perut sakit tak boleh bla lak ni.......


Sambung balik.. Apa eh nak cite? Dah lost... Tangan bau minyak serai............


Eh jap jap...  kepala Ayra terhantuk dinding tu.. dengar bunyik. Seee, kan dah nangis terkejuttt. Haha tapi i nak bertabah biar je dia dulu.. Eh, dah tidur balik pulak. Kuikui.. Ganas sangat tidur. Bantal pun nak panjatttt -___- tu la.. kubu pertahanan keliling badan tu dibina memang untuk dipanjat.. ehhe..


Dah la, nak tidur.... layan perut ni sampai kesudah sakit je.. jangan manja sangat.. :p esok bangun mesti okay (Y) <<< like macam kat fb. hihi.






 



 






1 comment:

Vitamom Liana said...

Tumpang lalu ye tuan tanah..
Saya ada menjual set kecantikan, set menyusu, bersalin & hamil :)
http://thevitamomshop.blogspot.com
http://facebook.com/vitamom

.