img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Tuesday, April 16, 2013

Perkara rawak.

Kak, nak try kfc yang baru tu tak?
Kau ni tak habis-habis nak kfc.. boring kot. Err kfc yang baru tu mcm mana?
Jap eh kak, kita tungu kawan kita ni.. mintak tapau kfc.


20minit pastu

Kak, meh la makan sikit

Kak, habiskan boleh? Kita tak boleh la makan, pedas. Nak makan nasi jugak, nak g kafe ni.. nak kirim?



HAHAHAHAHA...
Budak ni suka tau, kalau dia taknak, memang dia takkan jamah dah, pastu buang.
Tapi, i rasa macam okay la.. takdela tak sedap, rasa ayam. Huhaua ke aku tengah lapar time tu? :p Ke sebab benda free, of cos la sedap kan :p kahkahkah..



 Semangat gila hari ni pakai baju berlogokan upsi. puih! tapi disebabkan takde tudung biru, maka kita hantam lah tudung kuning, kaler block kan? hahahaha..

 


Okayla, nak pergi pasar malam. HAHAHA style kan, nama je pasar malam, tapi pukul 7 dah habis jual dah. Pasar petang kot.. kikikiki..


 


 






3 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

untunglah makan free..

With Julia said...

salam kenal ye dear...wahh nurul...umi Qi pun biasa hentam je kaler blok nih janji pakai tudung hahhaha

Aty_Fared said...

Pedas ar kfc baru tuh....aty tak ley makan...

.