img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Saturday, June 22, 2013

Hari khamis.

1 - Exam dah habis. Cutiiii lamaaa.. yay! Sepanjang exam untuk sem ni.. kecuali ada satu hari je.. yang lelain, memang pergi dengan Wan. Bukan mengada-ngada, kalau nak ikutkan, boleh je pergi sendiri.. tapi taktahu.. mungkin Wan nak pastikan supaya bini nya cemerlang, nak jadi pemberi semangat #pompomboy. Tapi masalahnya, boleh ke 4rata? Hahahaha... takpe, pasrah jela. :)


2 - Petang bawak Ayra pergi Taman Metropolitan. Tapi dia tak berapa nak main tak berapa nak excited. Baru bangun tidur. So agak moody, nak berdukung je..


3 - Lepas pergi kepong tu, ingat nak terus g Aeon Kepong je, tapi... tetiba teringat Giant Batu Caves ada menan mesin tu ha.. kan free, yang kat food court tu.. Ayra kan suka benda tu. Mesti dia hepi. Ye, dia memang suka.. sampaikan taknak turun. HAHAHA nasib baik takde orang, boleh la main  sampai lebam takdela orang nak annoying pun. dah main sampai lebam baru la nak turun. Jalan-jalan dalam giant, ada promosi drypers.. walaupun pampers anak banyak lagi.. #takkan berlaku kes pampers tinggal 7keping lagi :P, sebab murah.. Wan cakap kita beli jela nak, pampers bukan ada expired pun. Tapi limit satu orang 3bungkus je.. harga rm30.99.. :) drypers wee wee dry yang biasa tu je.


4 - Balik tu ingat nak singgah gerai mak lang i, dia jual nasi lemak. Tapi, sampai pukul 8lebih camtu, gerai dah tutup. Dah tutup tu maksudnya dah habis la.. cepat betul habis. Takpela takde rezeki. I dah terbayang nasi lemak paru.. wuuuu.. :( tapi tadi petang dah dapat dah makan nasi lemak tu :P


5 - Sempat singgah pasar malam kat stadium tu ha sebelum balik umah. Ayra sempat jugak mengepow belon Boboiboy.. sebenarnya Ayra takdela meraung ke apa, dia cuma sebut nak nak nak sambil mata tu tak lepas tengok belon. Hehehe.. Tu yang Wan belikan. :)


6 - Period #pelik. Sebab bulan ni macam dua kali tau. Tak pernah macam ni.. last period awal bulan hari tu, ni baru 21hb dah datang balik.. hehe Ayra memang lambattt la beradik nya pun.. walaupun macam nak.. tapi. macam.. ergh susah nak cakap, sorang ni pun dah pening kepala.. rileks dulu.


Sebenarnya, siapa yang nak  main buai? :P Hehe.



2 comments:

D Yatie said...

Hehehehe. Kalau ikut kn nak sangat kn no 2 tp sprg ni mcm ting tong. Kurang sedia lagi rasa mak pak nya ni ha. Hahaha.

Nurul Aziz said...

Kan? tengok orang lain best kan.. hehe.. tapi tulah, tengah study.. tapi kalau TER apa boleh buat, tapi tetap konpiden je boleh bertahan mungkin sampai ayra 4-5 tahun.. hihi.

.