img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, July 5, 2013

Kita nak tengok iklan je.


Man of Steel best ke eh? Hahaha.. I bila sebut je cite tu, terus tension tahu tak. I takdela beria nak tengok pun, biasa-biasa je. Sebab tu beli tiket wayang tu, cuma nak tengok part iklan je, pastu keluar.. yay!!


Wan tengok sorang jela.. khusyuk langsung tak keluar tau tengok anak dia okay ke tak. Bila habis cite i tanya nape tak jenguk kitorang.. Alasan, kalau dia keluar siapa nak jaga beg? Hahahahahaha.. geram! Yela, time tu Ayra takdela menangis ke apa, cuma dia macam ek ek.. i taknak la orang lain terganggu, so cepat-cepat bawak dia keluar.. rupanya pastu, tiap kali i cakap jom kita masuk.. baru nak pegang pintu, dia dah meraung. Drama sangatt! Sebenarnya dia mengantukkkk, tapi dia tahan mata tu.. tu yang semua benda tak kena.


Dahla cite tu lama kan, 2jam camtu.. terpongek jela dengan Ayra. Nak masuk dalam balik nak amek beg pun tak boleh.. Ayra taknak masuk kan. Henset purse semua dalam beg.. tu yang nak keluar terus  pun tak boleh kan.. last-last pujuk punya pujuk, boleh la dia nak masuk sekejap.


Masuk sekejap amek beg, terus keluar. Masuk tu tak cakap apa-apa pun dengan Wan sebab hati ku bengkekkk je dia boleh layan tengok cite tu sengsorang.. #emo. Tapi pastu i msj la bagitau i nak bawak Ayra g tempat yang ada mainan. Hahaha.. Budak tu, nampak menan yang masukkan duit tu, kemain muka happy. I pun masukkan la syiling. Pastu boleh tak, dia turun, dia taknak main pun? Nak main yang lain. Tensionnn lagiiii. Bertabah la wahai hatiii. 


Pastu dengan sesuka hati dia je nak pergi mana semua.. penat nak mengikut. Tegur semua orang.. menjerit-jerit.. macam batak tak pernah dibawak keluar.. ahaks! Siap bai kat semua orang.. bajettttt miss world ke apa ntah.. Orang lain tengok dia ketawa je.. Sabar jelaaa dengan perangai dia, budak nak membesar camtulah.. macam-macam akal. Apa yang boleh buat dia happy, i pun happy jugak.. walaupun memenatkan ke apa.. :)





4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Ayra2..nasib ler ada anak kecik ni mmg susah skit kan nak dating2 dengan aman hehe

Anonymous said...

bebudak, gitu la.
kira ayra ni behave la jugak, sempat jugak korang nengok movie.
akak ni, ntah taun bila last tengok movie pun tak tau la T_T

anak akak, kalau mainan tu, letak je duit, terus nangis takmo main.

sep duit mak. tak payah bayo, main jelah yang free.

hihi

Aty_Fared said...

Hahaha..dpt bayangkn keadaan nurul waktu tuh....

With Julia said...

Sgt bijakkkk ye dia...siap bye kt semua orang hahhahah mmg Qi pun cm tuh lah...sebijikkk

.