img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Tuesday, July 9, 2013

Ramadhan datang lagi. :)

Ramadhan datang lagi. :) alhamdulilah. harap mampu berpuasa dengan sempurna.. taknak la puasa tu jadi sia-sia.. buat penat tahan lapar je camtu kan.


Untuk Ayra, ni ramadhan ke-2.. kalau ikut dari dalam perut, ramadhan ke-3 (2011).. tapi masa mengandung dulu pun walaupun boleh puasa penuh, tak period kan.. tapi diriku tidak larat.. sampai sekarang still ada rasa ralat.. sebab tak mampu nak tahan diri. Tapi nak buat camne, dah termuntah-muntah.. memang kena makan.. tapi makan sikit je pun.. takpela.. dugaan mengandung time puasa kan? 


Tahun lepas, Ayra baru 6-7bulan camtu, kecik lagi. Taktahu apa-apa, baru tahu duduk sendiri rasanya. Ada masa dia cranky gakla, tapi cranky baby, apalah sangat.. tak pandai nak protes berguling-guling atas lantai macam sekarang ni...


 


Raya tahun lepas :)


Untuk tahun ni lak, Ayra dah setahun lima bulan.. akal dah banyak, akal yang menguji kesabaran.. rasa nak dicepuk-cepuk.. tapi dicepuk buat apa, budak kecikk.. bukan dia tahu apa, makin kita jeling makin dia ketawa. Hahahaha.. Adeh! 



Macam tak pakai seluar, hihi. Sekarang dah besar gini dah :)


Rasanya tahun ni kalau sesape tak bagi Ayra duit raya, memang minah tu mintak sendiri. Hahahah. Ayra adalah sangat kenal dengan 'uwetttt'.. kat celah-celah mana pun dia jumpa syiling lima sen pun... dia akan excited bagi kat kita sambil sebut 'uwett'. Hihi..


 Baju raya tahun lepas, tahun ni? Yilek.. Hehe..


5 comments:

Aty_Fared said...

hamek bunge sedepek gambar fes tu..raye kan mase tuh...heheh..:) aty ingat lagi gambar nih.. :)

selamat bersahur esok..selamat berpuasa... dan selamat menjalani ibadah puasa Nurul :)

Amoi Farah said...

Salam Ramadhan

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

besar nya bunga ijau :)
Selamat Bertarawikh, Bersahur & Berpuasa Nurul, Suami & Anak

ayahmamilisa said...

selamat menjalani ibadah berpuasa nurul, wan n ayra..:)

Mimy Hamid said...

ayra ni tinggi la...ayra nk uwettttttt

.