img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Tuesday, August 20, 2013

Enfagrow A+ (original 600gram) siapa nak?

I ada satu pack 600gram, enfagrow A+.. ada sesapa nak tak? kalau jual murah-murah ada yang nak tak? rm35 camtu.. less rm10 :p kat kedai tak dapek kot rm35 tu.. ada tak sesape nak? perisa original + no sucrose. cod area kl.. selayang, rawang.. boleh beraya sekali. hehe.. kalau ada lah... kalau takde, i pun taktahu nak buat apa dengan susu tu, nak bagi jugak kat ayra? nak buang? duit tu... :'( hihi ayra okay je minum susu tu, tapi tulah kang tetiba dia sembelit, berak hari-hari tapi hari ni okay, 2 3 hari pastu macam sembelit (najis lembut je, tapi macam sembelit). sesuatu sangat kan..tak faham!


Dah guna s26gold seminggu, sesuai untuk Ayra. Alhamdulilah.... dia nak jugak minum susu yang sama masa dia kecik-kecik. Makpak dia je yang sesuka hati tukar-tukar :p kekeke.. eh bukan suka hati sangat pun, cuma nak yang terbaik.. grr.


APA MAHU BIKIN DENGAN ENFAGROW NI?? 
Buat mandi susu? muahaha.. 

 

 


















6 comments:

ayahmamilisa said...

boleh ke nak datang raya umah nurul? kat selayang kan? ahad ni ada umah tak? nanti akak sms minta address umah ye..;)

D Yatie said...

Arissa pakai Dutch Lady jek sekarang.. Huuuu.. Mak minum susu la.. tambah kalsium.. hihihihi...

Umi Qi said...

Back to basic kan mama ayra :) mmg akan ada hari yg dia tetiba sembelit atau cirit...tp lepas je sembuh dia pasti nak susu asalnya...yeyyy alhamdulilah

Fifi Nadhrah said...

ufairah tak minum formula.. buat mandi susu la.. hihi.. tak pon scrub.. scrub mahal tu..

Mummy Damia said...

hai susu ini masih ade lagi ke?
kalau saya nak boleh? anak saya mmg minum susu ini...

Nurul Aziz said...

ada, susu tu ada lagi..

.