img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, November 4, 2013

Jumaat-Sabtu.

Hari Jumaat member sekolah nikah, pergi nikah tu jap. Pastu g jalan tar dengan adik-adik ipar. Nak beli baju. Dorang dah sampai awal dah, tapi i kan nak tunggu kawan i tu nikah dulu blabla.. nikah lepas asar tapi potpet itu ini pukul 6lebih kot baru setel? 


Sampai-sampai sana baru teringat sabtu tu kan hari raya :p banyak la kaum dorang meniaga kat situ. Bau memang best la (Y) bertabah jela hehehe... last-last i sorang je yang beli maxi dress, dorang semua tak beli apa-apa. Dah pukul 8lebih, banyak kedai dah nak tutup. Huhu.. I ada berkenan dengan satu baju tu....... tapi mahal la pulak dan disebabkan baju nak beli tu adalah adik ipar yang belanja, i macam err kesian lak nak amek yang mahal kita amek yang murah-murah jela asalkan menepati tema? lagipun i bukan jenis cerewet, apa ada i main sauk.. ohye beli tu size s, macam longgar sikit tapi takpela, takmo la macam sarung nangka.. :p hehehe.. wraping or covering? lu fikir la sendiri.


Setel carik baju tapi tak dapat tu, lepak la makan-makan jap kat manjalara. ntah tak pasti, biras i yang bawak, follow jela kete.. 


Odw nak balik tu, boleh pulak ayra muntah. memang kaw-kaw punya muntah. habis seat kereta, kat tepi tepi brake apa semua tu pun.. 3x kot ayra mengeluarkan muntah. dahla masa tu tengah lampu merah, wan apa lagi.. bagi dable signal terus pecut cari stesyen minyak nak basuh cari air kan..


nasib baik la hari tu keluar i bawak baju spare dua helai, selalu i bawak selai je.. kalau tak terbogel la ayra sampai balik rumah hahaha.. yelah, memula kat kenduri pakaikan dia baju kurung, pstu nak g jalan tar, tukar baju, tinggal selai dalam beg.. nasibbbbbbb.. huhu..







Sabtunya lak, g kenduri..


 ayra sempoi gila pakai selipar buruk :p



Ni semua classmate i masa form4-5.. semua dah habis degree.. dan ada yang odw nak sambung master.. i sorang je belum ada apa-apa... huauuuuuuuu tapi takpe, i ada anak, lagi best :P nanti boleh konvo dengan anak hahahaah #sedapkan hati sendiri.


Yang kawen ni kitorang dulu dok sebelah-sebelah, kira bestfren la time tu.. time tu jela.. bila dah besar ni kawan camtu-camtu jela takde rapat gila-gila ke apa dah.. memang banyak benda bangang yang kitorang buat.. biasalah budak baru nak up kan? tapi tengok la dia sekarang, berpurdah ko.. kikiki.. so jangan la kita menilai seseorang dari siapa dia dulu, lantak la dulu macam apa pun, yang penting sekarang dan masa depan kan?hahahaah berceramahhhhhhhhhhhh la pulak :p pengaruh baca novel Anthem- Hlovate. Ha, minggu lepas tu sempat habiskan duaa bijik novel, 1-ily mr arrogant, 2- anthem. ily mr arrogant tu biasalah happy ending, takyah dah tengok kat tv. kekekkee.. hoi apa benda tetiba cite pasal novel lak ni?? HAHAHAAHA..


 ayra terbongkang kepenatan, tudung pun tak cabut.. :p hehehe.. ohye sekarang ni minah ni memang kalau nak keluar memang dia sibuk nak pakai tudung, memang bertahan dia tak bukak pun tudung.. tapi tulah........ ayra mana banyak baju lengan panjang.. dah macam myanmar kat pasar borong lak kalau pakai tudung tapi baju nampak ketiak.. takpe takpe.. ada point beli baju baru.. HAHAAHAHA


Okayla, i nak golek-golek.. minggu ni cutiiiiiiiiiiiii midsem. hahaha rasakan banyak la aku update belog hari-hari :p pastu nak join giveaway umi qi tu ha.. cuma belum ada gambar bershawl gaya umi qi..  hihi. ke dah lepas, dah tutup tarikh? kakakakaka. bai.

2 comments:

DYatie said...

Oooohhhoooii Ayra! Bagusnyer awak nak pakai tudung. Arissa sat je nak. Dok menyanggul jer la rambut. HewHewHew.

Cik Puan Rara said...

lah mcm mana boleh muntah.siannya.

.