img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, December 13, 2013

Jalan-jalan.


Hari ni dah start jualan gudang hytex kat rawang kan? kat area taman jati tu kan kan..? ingatkan nak pergi.. sebab tak pernah pergi jualan gudang hytex ni.. nak usha-usha ada benda menariks tak.. tapi... tetiba pulak Wan dah beli baju untuk Ayra.  Tak dapek ah nak beli baju lagi... 


Plan nak window shoping je, tetiba bila nampak Ayra eksited nak baju.. tu yang terbeli la kot? Ye, Ayra memang dah pandai mintak nak baju... siap cakap, cantik cantik... HAHAHA perangai ikut siapa ntah.. Dari taknak berjalan, nak berdukung.. bila nampak baju budak-budak, terus nak turun, nak jalan sendiri.


Sekarang pulak kan dah start sales, yes sana sini.. memang best la kalaau aku kaya kan? Kalau kayap ni, buat sakit hati pun ada jugak. Wahaahah.. :p Baju Ayra pun beli yang 50% je.. kalau ada yang 70% lagi bagus. Tapi takde lah pulak.. kuikui.. dapat la dua helai zara, sehelai tommyhilfiger, sehelai lagi timberland.. kayap terus papa. Tapi tengok anak happy okay la kan? :))




Singgah makan mekdi kat tepi pertama tu, pastu parking haram macam biasa kat tepi tu.. sekali amek kau kena saman dbkl. Hahaha. Pastu tetiba Wan cakap, dulu pun pernah kena saman gak, i tanya bila? 'kes yang tidur hotel tu' MUAHAHAHAHAHA!! Tapi tu kete satu lagi.  Kes merajuk lagi berapa hari ntah sebelum bersalin.. takmo balik rumah, kita tidur hotel.. sebab i is sentap. Nasib baik ada duit, kalau takde duit terpaksa la jadi warga gelendangan time tu.. dengan perut yang tunggu masa nak meletup je.. hahaha budak-budak sangat kan? :p

3 comments:

Fifi Nadhrah said...

lawak la cerite last tu.. boleh ye merajuk taknak balik rumah.. habis bawak baju spare tak?

Fifi Nadhrah said...

singgah tengok ayra..

Cik Puan Rara said...

haha.tido hotel sbb merajuk.amboiii.mcm best je kalau buat entry pasal tu.nk baca nk baca.nt buat entry k!

.