img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Sunday, January 26, 2014

AB is 2yo.


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Ayra Batrisyia.
Happy 2nd birthday :)


Alhamdulilah. Ayra dah dua tahun. :) Sekejap je masa berlalu. Kikiki ayat cliche :P
Alhamdulilah, Ayra jarang sakit (kan orang selalu salah kan bagi susu formula nanti anak asyik sakit bla bla). Selama dua tahun ni boleh kira berapa kali je dia demam.. 3 4 kali camtu kot. Tapi rekod demam sampai 41'c gila kan? Nasib tak kena sawan. Tapi walaupun suhu 41'c, badan panas gila, tapi dia tetap aktif. Ayra tetap Ayra.. anak yang aktif. Susah nak tengok dia duduk diam main setempat, memang bukan dia la..


Ayra lahir normal dengan berat 3.23kg. 16jam tahan sakit. No epidural or segala ubat tahan sakit. I kan kuat :P (takdela kuat mana, cuma i terfikir kalau amek epidural tak pasal-pasal kena bayar rm700-800 extra, membazir! kekekeke. nak bersalin kat private tapi bajet ciput, camni lahh.. :p) Keluar jugak budak kecik tu, pukul 11.43pm, 26january 2012. :) 


Taknak taip banyak-banyak, hari ni takde celebrate pun, ada plan lain hari. Hari ni kawan-kawan Ayra ramai takde, hari ahad ramai yang keluar shoping-shoping. So tunggu la nanti. Esok malam. Simple celebration. :) InsyaAllah.

5 comments:

ayahmamilisa said...

happy 2nd birthday ayra batrisyia...jadi anak yang baik pada ibu n papa ye..:)

jaja_NorLiza said...

happy birthday ayra! moga jd anak yg solehah...
mak ayra : leh dah bg adik kat ayra nih! phewww!

Umi Qi said...

Selamat ulang tahun kelahiran ayra sayangggg Umi Qi nih hehehhe...besar dah dia...rajin mama dia buat kronologi...dan sonok tgk gambar dia masa kecik2...mesti terharu kan dh dua tahun dia membesar...sihat :D

Baiduri said...

Hb ayra...b a gud gal ^_^

NinaAz said...

16jan tahan sakit? huhu. debor pulak nina baca :(

.