img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Tuesday, January 28, 2014

Celebrate kecil-kecilan.

Dah pukul 5 dah, tapi hari ni sejuk je. Mendung-mendung gitu. Tapi mendung pun, baju semua alhamdulillah kering je.. dah siap lipat dah. :)


Malam semalam ada la plan nak buat makan-makan sikit sempena birthday Ayra. Alhamdulilah, berjaya. Makanan pun semua habis. Takde pembaziran. :)) Tapi makan-makan simple je pun. Huehue. Takde bajettt nak buat grand-grand, hee.


Petang semalam Wan balik kerja awal sikit. Sampai je kat rumah, terus kitorang g Giant beli kek & dominos 4kotak. Pizza tu nak buat tambah-tambah makanan yang kat rumah. Memang kalau pizza sahaja 4kotak memang tak cukup lah.. Jemputan pukul 8lebih, tapi 8suku camtu dah ada orang datang, ngam-ngam siap masak. Tak dan nak setup meja lawa-lawa apa semua. 


Goodies bag i sediakan 40pc je, untuk budak-budak. Tu pun tak cukup. Hahaha nasib la sape cepat dia dapat. I sebenarnya bajet untuk 30orang je bebudak. Yang dewasa takde goodies-goodies ni, kau makan je apa yang ada atas meja tu. LOL. 



Happy 2nd Birthday Ayra Batrisyia :)  

Yang ni kat Giant semalam, ibu lari masuk giant beli barang, papa layan anak jap.





 




6 comments:

DYatie said...

Lupa. Happy belated birthday ayra yg bijak. Semoga dikurniakan kesihatan yg berpanjangan dan menjadi anak yg solehah ye. Mak arissa buat mkn dekat tok mak tok n ibu dia je. X jmput sapa pun. Hehe.

♥ ROS ♥ said...

Ros pun selalu sambut kecik kecilan jer.. Hehhe..hepi belated bday anak comel :)

jaja_NorLiza said...

alololo...makin besar makin comel ayra nih..happy belated besday ayra...

ieza ashaari said...

tak sabar nak tggu darwish setahun..nak gak wat makan2.. hihi..

NinaAz said...

dapnyaaa kek tuuu!

Fifi Nadhrah said...

sedapnye kek ayra..

.