img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, January 13, 2014

UMIE SUE 2ND GIVEAWAY

Hari tu tak sempat  nak join GA Umie Sue yang pertama. Sibuk sangat kononnya *matakeatas*. Sekarang ni dah habis exam kan, soooo meh la kita meriah kan. Hehehe tahu dah tak menang. Tapi nak cuba jugak :p Lagipun ada gambar ayra bertudung tu.. :) Bukan susah pun. Tapi yang terpaling latest takde la pulak, ni gambar 2minggu lepas kot? Boleh kan? Siap letak gambar diri sendiri lagi. Muahahah gila glemer kekdahnya. Nak interprameee jugakk. 

Syarat-syarat :
follow blog : dah follow http://insyimanhafiz.blogspot.com/
letak link kat bloglist : adess.. kalau takde bloglist acane?? bolehhh tak pejam mata je yang ni? kikiki.. kalau takboleh takperlah.. sobsboss :'( 
doa untuk anak : bawah gambar.
Nak join? Klik sini

Ya Allah, kau jadikanlah Ayra Batrisyia seorang hamba yang taat kepada suruhanNya, taat kepada rasul, taat kepada ibubapa. Lembutkan lah hatinya untuk mencintai Al-Quran, lembutkanlah lidahnya untuk menyebut bacaan dalam Al-Quran.Ya Allah, Kau jadikanlah Ayra sepertimana Ayra yang bermaksud hormat dan Batrisyia yang bermaksud cerdik. Ameen.



5 comments:

DYatie said...

Good luck ayra!

Petak Bunga said...

semoga Ayra jadi anak yang solehah.

kita joint jugak
gud luck ye

jaja_NorLiza said...

comel ayra... mak nye pon kiut jer pakai shawl...biasa berbawal jer... heheh..eh??? mak ngan anak ker kakak ngan adik ni??? compius jap! muahahahha

UMIE SUE said...

allaa...comelnye maknyee dan anak

thanks

Mar Mansor said...

good luck ye..anak beranak macam model pakaian muslimah lak

.