img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, April 4, 2014

Tak sesuai.

Sebenarnya i tengah cuak-cuak ni. Rasa bersalah. Rasa macam......... nak nangis. Adess.. susah lah nak cakap. Camni, i kan hari tu terdesak taktahu nak beli susu apa, plus tak menyabar tunggu sibapak balik. Yelah risau la kalau ayra ngamuk nak susu, memang la boleh sogok dengan air lain, tu kalau dia okay, kadang tu kau sogok la dengan apa pun, once dia dah tantrum.. habis muka kena cakar T_T


Kat kedai runcit tu memang takde jual s26gold. Jadinya, i beli ajela dugro. Walaupun pernah ada pengalaman ngeri dulu. Tapi itu dulu. Sekarang ayra dah besar kan. Makan pun tolak batu kayu & yang seangkatan je. Yang lain-lain telan elok je. Jadinya boleh ajela kot susu tu.


Tapi, rupanya i silap. Ni dah hari ke-3 ayra tak berak. Dan, dia ada meneran-neran, tapi tak lepas.
Adesss.. Acane eh?  I diam aje ni. Wan pun tak cakap apa lagi.
I takut je dia bebel sebab pasal susu la ayra jadi sembelit. Huaaa help me....
Ayra please la berak malam ni. TOLONGGGG lah.. nak berak dalam seluar ke hape berak merata-rata pun ibu tak kisah... Hahaha. Ibu janji tak bagi dah dugro tu. Tapi banyak lagi. Grr. Membazir. Okay, tak tak, tak membazir. Ke-berak-an ayra lagi penting dari rm18.20.. rm18.20 boleh carik :P erkk. sempat lagi buat lawak tak kelakar. kbai.


Ni tadi time dalam bilik air masa teran-teran tak keluar, dia cakap nak burger ayam.. KAHKAH dalam bilik air pun fikir makanan. Pffft. Okay ni dah beli kan burger. So pas makan burger sila berak ye baby?



Cuak.

Cuak.
Cuak.


Lepas ni ingat nurul, walau apa jadi, jangan mengada-ngada nak cakap sesuai lah apa lah. Walaupun budak tu dah besar. Beringat. OKAY? Tapi macam nak try dutch lady gak............. 5xdha tu. Dah saing-saing enfagrow.. tapi tula, enfagrow ayra tak sesuai gak. HAHAHA. Ngada lah ayra. Eh tetiba ayra ngada. tak la tak la, ayra comel aje.. huahua tetiba anak dia comel pulak, lol. muntah orang baca. hello anak aku, suka hati aku lah, walaupun dia takde rambut, dia tetap comel kot, bayangkan ajela dia ada rambut, sure comel kan kan kan. kikiki

 

UPDATE : dah membuang dah pun. :) lega....... sikecik dah tidur. ibu layan running man ah jap lagi. :D







1 comment:

DYatie said...

Hihi. Lega hati yang membaca ni. Hihi.

.