img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Wednesday, December 21, 2016

Pisang goreng cheese, kakP & PCJ.

Siapa suka gorpischeese. Haha. Hipster tak nama? 

Sekarang kan bukak je fb. Bersepah viral sana sini. Terpengaruh gakla sikit sikit.

Kali ni kita try pisang goreng. 

KakP,  the pisang cheese. Hahaa
 Siap ada box printed lagi. Hebak. Harga sebekas ni rm6 kot.. ke7. Ite lupa.. lama dah ni. Hihi.

Tapi harga tu depends la nak topping apa. Lagi extravangaza lagi mahal la. Macam aku just letak coklat and cheese je. 




Review : biasa2 je. Rasa pisang jela. Haha.. pisang tak enak. So tak berapa enak sangat la. Kalau pisang sedap.. mestila dable the joys.


Yang bawah ni lak.. pisang cheese jakarta, pcj.. ahmad lim black pancake. Pancake belum rasa lagi. One fine day.

Harga, ni mahal sikit. Portion bolehla.. banyak gak. Tapi nak banding yang atas.. atas sedap lagi. Hihi.



Sekian.
Ada banyak lagi gambar foods dlm henpon. Jadi mental pulak sejak akhir2 ni. Current obsession. 😂

No comments:

.