img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, January 23, 2017

Ayra sekolah.

Lama kan dah tak bercerita kat sini. Hihi. Ntah hape yang busy sgt pun taktahu.


Tahun ni, Ayra dah sekolah. Drama masa 1st and 2nd day sekolah. Biasalah, dia mana pernah duduk dgn orang lain. So, dia takut la kan. Tapi alhamdulilah hari ke3 and seterusnya semua getting well. Good girl kakak. Lagi 3hari nak masuk 5y pun. How time flies orang cakap. Sekejap semua.


Ayra tadika biasa2 je. Memula nak masukkan kat pasti sebab murah. Pasti kat taman sini monthly baru rm150 kebawah. Tapi sebab lambat, semua dah full. Takpela, takde rezeki.


Kita still carik tadika islamik. So dapat la ada kosong lagi dua masa tu. Memang dekat sangat dengan rumah. Ikutkan tak berkenan sangat, tapi bila fikir fikir balik okay kot. Sebab tadika kecik, student tak ramai.. teacher boleh fokus lebih.


Yuran pun okayla. Takde mahal sangat. Masih boleh la. Mahal sikit dari pasti. Kalau amek extra reading class total rm290. Class dari 8-12pm. Kalau ada reading class balik pukul 1. Cuma masa registration tu.. berpeluh gakla nak bayar. Yuran u lagi murah dari tadika. Huhu.

Ni malam sebelum hari 1st, sebak tau rasa anak nak sekolah. Hihi. Siap2 beg air masak baju spare semua. Haha.. 


Adik beradik. 







2 comments:

jaja_NorLiza said...

Eh dah 5 tahun yer ayra....mmg betul rasa skejap...jap gi pejam celik pejam celik adyra plak skolah....sayu kan bila ank dah start school..rasa dah mcm big2 sgt dah.... -mak emosi lebey-

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

.