img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, January 26, 2012

Pop.

Air ketuban dah pecah, plus ada lendir-lendir. Tapi langsung tak rasa sakit apa-apa. Haha. Boleh gelak-gelak lagi ni. Ingatkan bunyik 'pop' tu terkentut, sekali amek kauuu air mengalir non-stop. Haha lencun segala. Wan pulak baru pergi kerja. Kahkahkah. So im aloneeee :'( Panic sikit. Tapi still boleh online :p Main games kat fb, google pasal air ketuban, and so on :p


Kalau tak sakit ni, pergi hospital kena induced kan? Takut baby lemas. Dah call mak tadi, mak cakap kalau tanda keluar darah sakit, kalau air tak sakit. Better pergi hospital terus. Hahahahahha. Bertenang okay Nurul? Minum air banyak-banyak untuk ganti air yg keluar. Tapi sekarang lapar la pulak :( Haha. Nak makan nak makan... :p


Eh rasa nak berak pun ada ni :/ Tapi cuak pulak nak meneran. Ngantuk pun ada. Nak sambung tidur je boleh? Tetiba bangun, eh baby dah keluar la... boleh tak mcm tu?? Haha.

Dah-dah, kalau aku cuak ni aku suka merapu. Berdoa jela semuanya okay. :*

3 comments:

aTy _faRed~ said...

dah bersalin agaknyer mase tulis komen nie..apepon..semge segale dipermudahkan..tak sabar nak tengok baby comel..:)

Mimy Hamid said...

oh ada bunyi pop ek...ok ok standby gak ni...cool nya beb..ok selamat bersalin yer

pizet said...

wah...gudluck entah2 time pz terbaca ni dah selamat agaknya yer...

.