img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Wednesday, May 23, 2012

Rambut.

Hari yang melemaukan, pening kepala. Nasib baik kanak-kanak pun memahami, mak tidur anak tidur. Hehehe! Tapi ni dia dah bangun la, tengah bercanda sengsorang atas katil tu. Haha. Ntah apa ntah yang di potpetpet, kejap-kejap ketawa sendiri. Haha~ Biarkan aje.

Kebelakangan ni kan, rambut aku gugur dah tahap kronik. Gerun je tiap kali shampoo rambut, sikat rambut. Haha. Tapi orang lain cakap, memang normal macam tu. Lepas bersalin ni hormon baru nak okay ke apa ntah. Tapi, tapi banyak sangat kot? Boleh botak T__T Scary!


Bila bagitau dekat Wan, dia boleh cakap, ntah2 kena leukimia. Bahaha! Pakcik ni memang ........ tau tak. Geram aku :( Dahla dia panggil aku mok (sweet sangat kan panggil camtu? T__T) mok=gemok. Tapi bila aku cakap pasal rambut ni, dia kata nak tukar panggil aku hasmah ali lak. Ridzuan Zainal memang dilahirkan untuk mengstreskan aku. Fine.


Tapi ntah angin bayu mana ntah merasuk dia, tetiba dia cakap walau aku macam mana pun dia tetap sayang aku. HAHAHA geli sangat. Terkejut. Dia kan manusia yang tak romentik, so bila dia cakap macam tu, terkesima daku tau ;p Heheee.


Aku tak kisah pun dia tak romentik, sebab kalau romentik hari-hari pun rasa macam annoying je :p Haha! Aku kan ganas, tak sesuaiiiii :s Yelah, cuba bayangkan tiap-tiap hari bukak laci, ada kad, ada bunga.. coklat and lain2. Tiap-tiap saat nak cakap ai lap yu, ai miss yu, haha. Padahal duduk depan mata je pun. Tak ke rasa macam erk gila ke apa? Heehe (bagi aku lah, orang lain.. lain la caranya kan? :) ) Tapi, kalau kadang-kadang tu okayla, terharu la jugak :p


Apa-apa pun, ni ha dah keluar 1 produk :p Hehehee..



Kanak-kanak dah hok hek hok hek la pulak.
Spoil~




2 comments:

♥ Elin ♥ said...

ada baby cute lah :)

hi! slmkenal.

aTy _faRed~ said...

laki ai pon tak lomantik...huhu..dah sedia maklum dan sedia terime dah seadanye..;p

.