img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, July 26, 2012

Ini cerita orang gagal test JPJ :P

Aku kan.. kan.. aku test jpj tang jalan raya is failed. Haha! Bencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! Failed kat simpang, kat trafic light giant batu caves tu. Grr stress je aku tengok giant tu.. Haha. Kat kertas jpj tu ada tulis perkataan GIANT lagi. Miahaha.. Terus nak beli bekas ice cube yang ada penutup kat giant tu takde mud dah. Bencikkkkkkkk. Tu yang sampai sekarang pure Ayra aku letak dalam bekas dadih tu je. Huahua! Macam kan kat tempat lain takde jual je bekas ais tu kan. HAHA. Tak pepasal nak benci giant pulak. :p


Anw, engine tak mati pun, patutnya kalau engin mati tu yang sah-sah akan failed kan.. tapi aku bengong lagi sikit nak langgar kete lain. Kahkahkha!!! Masa tu kan, aku tengok kete dari arah kanan takde, tetiba bila aku terhegeh-hegeh tukar gear, nak jalan.. err ada pulak kete laju. Yang kete tu tak nampak ke aku ni adalah insan yang sedang test jpj? Insan yang lemah. Wahahaha.. Takyah la bawak lelaju...... kan? Kasi la can.. kuikui.. Dahla time tu dorang lampu merah kan, salah kete tu la kan? Stress! Haha, tapi tulah, aku pun satu fokus tukar gear, sampai tak pandang kiri kanan dah, yelah dalam otak dah set..  ala dorang tengah merah, takkan ada kete nak langgar aku. 


Ntah bila aku nak ulang buat jalan raya ntahla. Nanti la aku fikir-fikirkan. Wan nak ajar dulu, ajar sampai aku termuntah, haha baru amek test, kalau tak bazir duit la kan nak ulang ulang ulang. Haha kau ingat kau kaya? Kayap adala kan :p Tapi sekarang memang takla, bulan pose, pastu nak raya.. lepas raya jela eh kot.. Haha.


Yang sebenarnya, aku ni senang kena parkinson kalau ada orang tengok aku buat something. Tu yang kalau benda reti, terus jadi tak reti. Haha. Aku kan pemalu orangnya..  Dahla masa aku nak terlanggar tu, tetiba aku nampak Wan folow dari belakang? Haha mana aku tauuuuuuuuu dia nak folow! Bertambah-tambah la tahap parkinson aku. Nak jadi pom-pom boy, pemberi semangat. Kahkahkah.


Err ada perempuan tu kan, lagi kesian kot... baru masuk kete, tetiba dah kena turun? Tak sempat kete bergerak. Sebab dia nak jalan, tapi handbrek lupa turun. Pastu terus nangis. Haha. Aku pun dulu nangis gak, memula cam okay je, pastu tetiba emosi...... tu yang Wan terus bawak g tengok movie, cite apa ntah hari tu.. huahua! Tapi kau ingat aku fokus ke tengok movie tu? Haha memang takla. Fikiran melayang je. Seminggu sedih tau :( Tapi sekarang ni, rileks rilek je.. ala, jalan raya je kot? Bukit parking 3penjuru tu dah lulus kan.. 


Ni lepas test dulu tu..
Nampak tak muka huduh kerana menangis?? Kahkahkah.. Mesti orang ingat, apa kehalnya laki bini ni bergaduh kat tempat awam, tengok bini dia nangis-nangis.. mesti laki dia marah la tu :p


Sekarang ni.. kalau Wan tetiba ungkit pasal failed ni kan, terus rasa cam..... haha takpe kau, takpe.. ejek la aku, sabar jela.. sikit hari aku lulus, baru kau tau :P Haha. Anw, Wan cakap sebab aku tak dengar cakap dia, derhaka.. suruh pospon je time buat test tu, sebab aku tak redi kan, tapi aku gedik nak buat jugak.. tu yang gagal. Haha..  Mana boleh nak pospon kot sebab time tu borang dah hantar. Grrr!


Takpelah, benda dah lepas pun. Etlis ada pengalaman mengulang. Huahua! Ceh mengulang test pun kau nak bangga? Kuikui.. Mintak-mintak pas ni kalau nak buat test lagi.. lulus la...  aku taknak JPJ perempuan lagi...... skeri! :p Nak jpj lelaki, boleh kenyit-kenyit mata sikit..  Ahaha.. Aku rasa kalau jpj lelaki, takdela garang cam perempuan kot kan? Hehe! Lelagi bila nampak perempuan yang lemah macam aku ni kan......... Tapi macam la boleh pilih-pilih nak lelaki ke perempuan, nasib...




















3 comments:

aTy _faRed~ said...

eeee...memang..kalau sebelum tu bawak kereta steady jer..sekali biler orang jpj dok sebelah..menggeletar kepale lutut sampai mati enjin sebab tak tekan clutch..huhu...teringat dolu2 amik lesen macam awak ar gak..;p

as ♥ Leenda said...

ehh dulu saya pun test kete kat area Giant batu caves tu jugak..hehe..
takpe2..cube lagi lepas ni..
saya pun pemalu jugak..sbb tu tak ambik lesen motor..sebab tengok org test motor, kena pakai helmet segala, pastu tangan terkibar sana terkibar sini..hehe..huhu..maluuuuu...

Mimy Hamid said...

rileks dik..dh jgn nangis...akak dulu pun hampir nak gagal..tp disebabkan akak ala ala merayu manja ngan JPJ lepas..so pasni buat buat tegur abg JPJ key

.