img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, July 20, 2012

Muka budak kecik dalam perut dulu-dulu.


26minggu


35minggu



Asal scan mesti girl. Girl, girl, girl. Kuikui. Tapi aku memang tak pernah nya nak 100% percaya. Mana tau ada magic, ting* keluar babyboy :P


Eh, walaupun aku kan dulu-dulu memang nak babyboy sangat-sangat.. tapi takpernah ada list nama boy dalam otak aku nih. Hihi. Tapi aku macam berkenan dengan nama Adam. Tapi Adam tu nama biasa kan? Ramai orang guna. :S Nama babygirl pun, seketul Ayra tu jela. HAHAHA. Ingat kan dulu takde orang anak nama tu, tapi rupanya ada jugak sama. Hantam ajelah. Taknak nama sama, pergi letak nama QWERTYUKN BVCDRT ha, camtu, konfirm takde sama. Ehehe..





**Nama penuh aku lagilah, berlambak orang guna. kahkahkah.. tak style langsung. nama penuh Wan pun.. lebih kurang je, tak unik.. kuikui.. nama kebiasaan. 


** Hari ni 1st day period, haha esok tak boleh nak puasa. Adeh.. awal-awal lagi dah tak pose. Ni nanti masa raya konfirm period lagi, benci nya lahai~~ tak fun kot nak beraya sambil sengugut-sengugut. Huh...









































2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. kalau nak nama yang unik2 nanti maksud nya dalam Islam takde plak, Allah panggil dekat akhirat nanti tercengang je..huhuuu

D Yatie said...

hahahahaha..instinct kita yang mengandungkan dia kan? walau camner pun scan kata different, kte tetap dengan instinct. ;)

.