img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Friday, August 30, 2013

Ikea.

Semalam petang saje la msj Wan kat fb, cakap nak pergi Ikea :P Dia tanya nak buat apa, i balas...nak beli almari. HAHAHA banyak duit tetiba nak beli almari, padahal tabung tak penuh lagi :'( sobsobs


Pastu, macam biasalah. Wan kan baik #kipassikit. So pukul 6 kita bergerak ke Ikea. Hahaha gigih je kan? :P Orang balik kerja, dan dan time jugak nak keluar..  nasib baik jalan takdela jem. Boleh la.. 


Sampai sana, i pun tanya Wan.. kita nak buat apa kat sini? Wan cakap, kata nak beli almari.
HAHAHAHA.. takdela yang, bukan nak beli almari pun.. nak makan meatball je sebenarnya.. :p


Nasib baik tak kena penampo. nak makan je sebenarnyaa.. hehe mengidam nih. mana boleh tunggu-tunggu, nanti baby berair liur #matakeatas. Jalan-jalan sikit dalam ikea tu, berangan-angan sikit.. pastu kita makan.


Odw balik singgah Chowkit jap. Wan nak betulkan jam. Anak dia lah yang buat main campak-campak, patah jarum jam ke apa ntah.. yang Ayra lak dalam kedai tu kehulu-kehilir. Urghhh!


Masuk kete, dah separuh jalan, tetiba dia merengek-rengek. 'Balik balik'.. ek eleh! mengelabah je awal lagi kot nak balik rumah :p anak dara sangat kan, nak balik rumah awal-awal hihi. padahal masa nak balik dari ikea tu... masuk kereta dia yang over taknak balik rumah, bila kita cakap.. kita balik ye? muka terus cebik. hahahaha.. mengada kan? takdela tak mengada, comel je perangai #matakeatas


Dah tu jela, hari ni jumaat malam kang nak pergi open house rumah pakcik i kat Hulu Langat. Korang sambut merdeka kat mana malam nanti? hihi. rumah pakcik i tu dekat je dengan bukit ampang, tapi macam tak kuasa la nak bersesak semua tu.. bawak anak kecik bla bla.. huhu tapi i nakkkk tengok bunga api.. haha.. mengada.


Eh chatime ada promosi dari 26-31ogos. Buy 1 free 1... kikiki rasa macam nak je.. tapi dari 3pm-6pm je.. nakkkk! hahaha..










3 comments:

Wawa said...

Ala takleh nak dating2 dgn daddy kat dataran tengok bunga api...haha pantang hoiiii....takpelah kite dating depan tb pun okey...;p

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

seronok nya suami nak layan pergi Ikea petang2 hari bekerja,

Aty_Fared said...

Nurul..ape yg buy 1 free 1 tuh....?? Kat ikea kah..meetball kew brg2 dlm tuh...hahahahaha. .meroyan nk gi ikea lame dah ni tak gi...ngeee

Nurul kalo nk dtg umah aty dtg jer ar...sabtu ahad ni aty ade...(eerrrr...bajet mcm org nk dtg sgt...hahahaha)

.