img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Sunday, September 15, 2013

Kasi main-main.

Petang ahad kat rumah aje?? :P yes di rumah aje, sumbek kan hehehe.. baru lepas lipat kain. so now jomla kita update belog dengan menempek gambar Ayra besar-besar.. hahaha kau sorang jela ada anak kan... LOL ;)

Bawak Ayra pergi kidzona. Mengantukk nya lahai tunggu anak main. Hahahaha!! sekarang kan petang-petang hujan je, tak dapek la nak bawak Ayra pergi playground, kita main kat sini jela. Tapi mainan kat sini tak best hahahaah.. tunggula Ayra besar sikit baru kita pergi kidzania or tempat tempat indoor yang best sikit. Sebab apa i perasan, selalu tempat  menan indoor cenggini yang mahal sikit tu.. mainan kat dalam tu untuk budak besar-besar sikit, belum tahap Ayra.. agak ekstrem untuk budak kecik tu.. so tidak berbaloi dengan bayaran masuk..sebab banyak benda ayra takboleh nak main kan.. hewhew.. #kedeks. Buat masa sekarang main jela kat dalam ni dulu.. huahua.










Muka frust kereta kena amek :p hihi. padahal dia dah kat dalam, ada budak nak naik kete tu, so budak tu macam sentuh-sentuh la kete tu kan, sekali Ayra nangis.. hahaha ntah pape ntah..


Takde kete nak drift, jadi minah rempit lak, pastu bersepah sekali dengan motor.. kakakaka mari kita gelakkan dia :p




 Mak mithali #1


Mak mithali #2. Huahua..


Petang-petang yang macam nak hujan ni, macam best kalau minum milo panas cicah biskut hupseng tu kan. hahahhaa! sedapnya.. k nak buat bai~ :p

7 comments:

D Yatie said...

Wahh. Arissa sekali je berkesempatan bawa dia g kidzoona. Huuuu.

Aty_Fared said...

kaaaann...kalau gi tempat macam yang macam ni yang bayar mahal2 macam kidzania kat damansara tu macam membazir jer baya2 anak kite tuh..sebab derang bukan reti nak main dan menikmati sangat...kalau qaleef tu..tengok orang main ganas2 die dah takut..nanti bekepit jer lah ngan makpak nyer..haaaiihh...jadi kite gi tempat2 murah dulu...lagi besh kalau tempat percuma macam taman permainan tu..hahaha

Aty_Fared said...

kaaaann...kalau gi tempat macam yang macam ni yang bayar mahal2 macam kidzania kat damansara tu macam membazir jer baya2 anak kite tuh..sebab derang bukan reti nak main dan menikmati sangat...kalau qaleef tu..tengok orang main ganas2 die dah takut..nanti bekepit jer lah ngan makpak nyer..haaaiihh...jadi kite gi tempat2 murah dulu...lagi besh kalau tempat percuma macam taman permainan tu..hahaha

Umi Qi said...

Besar dah ayra...pandai dia main kt kidszoona tuh...mama ayra, kami pun selalu gak gi sana bawak Qi main2...murah kan...yg ptg diorg enjoy...dan tidak membazir :)

Fifi Nadhrah said...

fifi tak pernah pergi lagi kidzonia tu.. teringin.. tapi selalu malas.. haha.. selalu bawah jugak dekat taman indoor area rumah.. yang cikai je.. sekali masuk RM3.. tak pon 10 ke 15 minit RM2.. ade la 2 tempat selalu pergi.. ade lagi satu tempat.. 2 jam RM25 weekend.. memang tak pernah g lagi.. sebab die tak pandai main.. setakat main bole kecik2 sampai RM25.. baik tak payah... haha.. mak kede..

Rosmiza Ali said...

Hai Nurul! Salam kenal dari Mieza.. Jalan2 tambah kawan baru... Terjumpa blog ni terus tumpang baca entri pasal Ayra.. Amboi, seronoknya Ayra dapat main.. Kete kena rembat, naik motor pun boleh.. Kan Ayra kan? Cute! ^_^
Psst! Jangan lupa tolong VOTE Mieza kat SINI ye.. Hehe.. TQ! =)

SyimaSyaz said...

laa baru je terpikir nak bawak...so kalau gitu bagai di kata... cancel la.jln2 mall cuci mata lagi pekdah...hahaha

.