img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Thursday, November 28, 2013

Hari Khamis.

Semalam kan, habis kelas.. balik rumah.. terus buat donut. Rajin kan? Tapi donut tu tak jadi. Eh jadi jadi.. cuma doh dia lembik. Ke memang lembik? Rasa memang rasa donut lah. Cuma bentuk? Hahahah.. Susah nau nak buat lubang-lubang. Last-last i fedup, i buat macam cekodok je. Cubit sikit terus goreng. kakakakaka maka jadi la donut aneka bentuk.


Gambar? Tunggu la bila donut betul-betul berbentuk donut. Hahahah.. Malu aih nak tunjuk donut cekodok itu :p Tapi sekali lagi nak cakap, rasa memang okay, presentation saje yang failed. :p
 

Hari ni mood suam-suam kuku je. Rasa nak berangin je. Tapi still boleh kawal la. Berangin sendiri-sendiri je. Dengan Ayra takdela  sampai nak menjerit marah-marah dia. Tapi sejak kebelakangan ni,  i rasa ada gak la 2-3kali i memang TERkuat suara dekat budak kecik. Geram sangattttttt tak boleh kontrol. HAHAHAHA.. sesekali hilang sabar. Huhu. 


Petang tadi dah janji dengan Ayra kalau tak hujan kita playground. Dengan syarat kena tidur dulu. Ngam-ngam dia bangun terus dia sebut.. nak taman. Ingat pulak kau eh.. hahaha. So jomla kita g playground. Tapi tak main pun sebab ramai orang, Cuti sekolah kan? Huhuh.. Kita amek gambar jela.. ;P


ootd : dress hush puppies, legging FOSkids, selipar bunga hilang sebelah. HAHAHA.. 

Lagi dua bulan dua tahunnn. Besday party?? :p

Ohye, dress tu sebenarnya adalah dress biasa yang takyah pakai leging pun, tapi.... disebabkan Ayra dah meninggi, dan baju tu baru pakai 2-3kali, terasa macam sayangnya......... so kita modified pakai camtu jela.. pun boleh? ha, satu lagi.. budak kecik ni yang beria nak pakai baju tu.. tak sesuai langsung g playground pakai dress -_- tapi layankan jela..

Cuba teka apa Ayra buat? hehehe. peace.. :p


Ibu mithali pakaikan anak selipar. :))




Kesayangan :)


2 comments:

Aimaniman Ezaiza said...

tahniah,... semoga menjadi ibu muda mithali.. in sha allah..
jealous akak sebab time usia macam ni akak sibuk mencari pengalaman kerjaya, bila dah tua baru terhengen nak kawen.. isshhhhh

Fifi Nadhrah said...

wah.. jadi jugak donut.. dari fifi. angan2 je lebih.. buat tak jugak.. cantik la ayra.. seliper tu tak tahan.. bunge gugur ke?

.