img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, November 18, 2013

Hi.

Macam lama tak jenguk sini nak menaip.. seminggu je pun padahal. hihi. takdela sibuk pun, cuma takde masa sangat. masa yang ada untuk anak dan suami. KAHKAHKAH.. bajet isteri/ibu mithali sangat. :p padahal, laki ko eksiden, ada kau berani nak tolong cuci luka?? hahaha.. bukan taknak tolong, tapi kalau belum apa-apa i dah rasa nak muntah acane? belum apa-apa i dah macam lemah badan :p kikiki dasarrr penakut tengok darah/luka.. i cakap kat Wan.. 'sebab tu tak jadi doktor walaupun pandai' kahkahkah..sekali pakcik tu sound tepek, 'kalau pandai kenapa degree tak habis lagi?' hamboiiii kejam sangat statement tu. nanak kawan, okay bai -tiru ayat ayra :p


Okayla, takde benda nak dirapukan. I ada kerja mahu disiapkan.. Saje nak tempek gambar sikit. Bajet cantik. Kekekeke.. Sambil taip ni tengah makan ferrero rocher 3ketul. Ada orang tu bagi kita coklet tapi 3ketul je??? sikitnya. kakakakaaka.. kbai.



ibu dan anak mengembang bersama-sama. eh papa sekali. hahahaha baru la happy family #matakeatas
kaler block sangat anak dara ni kan :p tshirt biru, overall peach, selipar pink. overall eh baju tu?? haha tak tahu lah nama nya apa, tapi rm5 je kot.. cap pigeon.  i pun macam terkejut harga cuma rm5. tapi time sales lah. hahaha..
Papa, papa.. sama..  hehehe ayat ayra. ayra hari tu jatuh lutut dia calar sikit. so dia pun sibuk laaa konon lutut dia pun cedera macam papa dia..  lagi satu i tak faham,  ayra ni kalau dengan wan mesti sibuk nak tunjuk pipi dia..  beria je panggil papa papa.. ingatkan benda lah kan.. sekali nak cakap 'pipi' ekeleh??
masa ni i cakap kat ayra, suruh dia gi situ nak amek gambar. sekali i belum sempat lagi nak bukak henpon, dia dah pose dulu.. hehehe.. dia memang, kalau nampak henpon or nak amek gambar je.. mesti dia over.. dia akan sebut 'peace' tapi tengokla, peace nya.. kikiki.. boleh la.. :D




3 comments:

SyimaSyaz said...

hi ayra....
untie lama tak tgk pic ayra sbb bz sgt...

DYatie said...

Rindu cerita Ayra yang bijak pandai nih. Selipar pink hello kitty sebijik dgn Arissa. Boleh sep! Hahaha. Ok ke dah papa Ayra tu? Hope dh sembuh. ;)

CikNaa said...

besar dah anak dara ni..

.