img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Tuesday, May 6, 2014

Kakak & Adik saya.


Yamg besar tu kakak saya, kitorang beza 18tahun.
Yang kenit lak, adik saya, kitorang beza 21tahun.
HAHAHAHAHA
Nak kena lempang keee tu? kikiki :p


kakak & adik saya. eh silap.. mak & anak terchintaa saya.. :p.

ayra tunjuk gigi yang kengkonon cantik tu.. kehkeh.. beria pakai baju kurung yang dah singkat nak pergi kenduri kahwin. hee.


I jadi makmak masa umur 21. So, memang cara i jaga anak tak sama la dengan mak-mak yang umur 30 kan? Cara berfikir pun dah tentu tak sama. Lain la kalau i memang jenis matang ke hape, ni tak.. i dulu memang budak-budak gila kot. Kekeke. Sekarang ni pun masih budak-budak, tapi ada la gak perubahan tu. Takde dah aku nak terkinja-kinja macam dulu.


Ingat lagi awal-awal ada anak, agak bongok gak la camne nak handle baby. Dahla i bangsa sebelum2 tu mana reti nak handle baby, bukan tak reti la.. tak pernah nak cuba pun.. tukar pampers mandikan apa semua. memang tak pernah. Ayra kiranya orang pertama yang i buat, mandikan, tukar pampers.. kehkehkeh.. special kan, rare :p 1st pengalaman dengan anak sendiri terus, takde dengan anak buah ke, adik ke apa.. :p


Orang cakap, kalau kahwin muda, tak puas enjoy.
Bila tak puas enjoy, tu yang sikit-sikit akan tension. Bila tension, apa lagi kita cerai. Sesenang itu. Yeke? Alah, apa susah, kau nak enjoy, bawak jela anak, sama-sama dalam club. sama layan stone.. bla bla.. pun boleh, kalau dah sangap sangat kan. :p kekeke. takdela,gurau je. Arghh pepandai kau lah. Zzz.


Okayla, nak layan sambung tengok temptation wife ni. Sakit pulak hati tengok si heidi ni. Tapi dia pun tekanan kan? Tu pasal jadi camtu. Tapi bapakmertua dia ni bestla.. macam bongok2 je padahal. Kikiki. Tapi marcel tu hensem gak kan? MUAHAHAHA...  marian rivera tu lak memang cun lah kan, dari cite marimar, dyesebel lagi.. kekekekee... yang sebelum ni cite sirchief & maya tu memula je layan, pastu macam lembab2.. tapi layan gak, cumanya tak tengok pun ending nya apa.. layan cite tagalog lagi better dari cite indon, cite indon bikin sakit hatiiiiiiiiiiiiiiiii.. sakit hati sebab bongok dia ketara gila.. tapi kadang tu bongok2 pun tetap tengok gak. :p 




             

























1 comment:

Umi Qi said...

Oh mama ayra kahwin awal ye...bagus la dear jodoh awal...betul tuh persepsi org ttg kalau kahwin awal x leh enjoy puas2 la....tension la....itu semua hanya segelintir...bukan termasuk kita...umi Qi mmg x suka pandangan negatif ttg scenario kahwin awal...itu dituntut dlm islam kan...Umi Qi kahwin masa umur 27, beranak QI umur 28, Qi umur 1 tahun masa umur umi QI 29 tahun....sekarang umur umi QI 30 tahun x lama lg Qi nak 2 thn hahahhah

.