img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Monday, May 5, 2014

Nak kahwin dengan anak raja.

Panas! Hehe. Taktahu la hari ni rasa macam panas je, bahang. Banyak dosa ni.
Takde apa nak cerita. Saje gedik nak update, sebab tengok nuffnang eh macam ada BE pulak. KAHKAHKAH.. dasar mata duitannn!! :p


Eh, tetiba hujan pulak! Patut la panas. Panas nak hujan rupanyaaa.
Ayra ada ni, tengah baring minum susu. Dia biasa-biasa je. Nak kahwin dengan anak raja :p hahaha..

ayra : pantin (pengantin), pantin kahwin
ibu  :  ayra nak kahwin ke?
ayra : nak..
ibu  : ayra nak kahwin dengan siapa?
ayra : nak kahwin dengan anak raja


HAHAHAH! Kau tengok? kecik-kecik lagi dah berangan nak kahwin dengan anak raja. -_- ni penangan lagu nenek si bongkok tiga tu la.. kan ada lirik nenekku kahwin dengan anak raja. Tu yang dia pun sibukkk nak anak raja jugak. Tapi ibu okay je.. boleh la ibu tumpang senang. $_$



Wan cakap baju ayra macam boyan. Hahaha. Apa yang boyan tah.. sebab dah ketat kot? kwangja tauuu kutuk baju anak. tapi dressup mmg asal boleh je pun, seluar tu pun  rm5 beli kat expo :p ayra taknak kot masa beli seluar tu. haha memilih eh kau budak kecik? :p




Selfieeee. Kehkehkeh.


Boipren kitorang :) kitorang- ayra and ibu :p

Malam weekend hari tu lepak kejap kat tempat adik ipar meniaga. Kat segambut. dia ala-ala macam uptown tu la, tapi takde la besar pun, sederet jalan je kedai2. tapi boleh la. nak kata ramai orang pun, taktahu la.. biasalah baru nak mula meniaga kan? tak boleh la terus2 nak gempak, memang kena perlahan-lahan lah kan.. lepak sampai pukul 1., ayra pun tak tidur time tu. Memang hari  ini dalam sejarah la, ayra mana pernah tidur lewat macam tu. Selalu pukul 10 dah tumbang. Hehe. Tu yang hari ahad, dia bantai tidur sampai pukul 10lebih baru bangun :D Selalu  dia tidur pukul 10, pukul 8lebih bangun.. :))


Okayla, nak lipat baju pulak. Bai.

5 comments:

DYatie said...

Awat mak selfie muka siyes bebeno! Haha.

Cik Puan Rara said...

hahahaha.boleh lah kalau gitu.aunty pon nk anak raja 1.hahaha

Damski Fashion said...

Nurul cerita pasal uptown dah lama jugak tk lepak mlm. saya tinggal johor sini ada la, ala2 uptown, kitorg panggil pasar karat.. ; ) Ckp pasal lipat baju, baru baca blog akak tu, (terlupa akak mana) Lipat baju pakai kotak, senang, kejam mata pun blh lipat... :p

aneezjaafar said...

hai. assalamualaikum..
salam singgah dan follow..

Aty_Fared said...

hahahahaahha... pandai pulak ayra jawap cegitu eh...

.