img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

.Lalala.

Sunday, February 1, 2015

Jualan Gudang Lee.

Haritu kitorang ada pergi jualan gudang seluar jeans lee. Kalau bukan peminat jenama lee, takdela teruja kot. Macam laki aku dia memang pakai seluar lee. So dia sawan la bila kat situ. Gila tak sawan? Seluar lelaki rm45.. Seluar perempuan rm35.. Murah gila.. Harga sehelai selalunya busuk2 pun rm100 lebey ke 200lebey.


Tapi maybe orang tak tahu kot, tak ramai pun.. Seluar berlambak-lambak.. Kitorang ni tahu pun sebab ayah aku yang dah pergi beli dulu.. 





Budak ni memula pakai tudung, pastu maybe dia panas kot, yelah kita yang besar ni pun peluh menitik2 kehausan.. ni dia lagi la? dahla berlari sana sini..


Wan beli 6helai. Aku memula nak sehelai je, tapi dah Wan lak gigih carik2 size aku.. Dia suruh amek jela 4.. 4pun baru berapa.. Hari tu beli 10helai, rm410 je. Sangat berbaloi. Kalau ada modal, memang boleh beli banyak2.. Pastu jual.. Tp kitorang tak banyak duit pulak nak memborong. Dahla Wan baru lepas bayar roadtax insurans kete adik dia. Adik dia still study, tu yg duit kete bulan2 apa semua Wan kena bayar.. Walupun cuma myvi, tp bulan2 500gak kan.. Tapi takpela, adik beradik takyah nak berkira.. Kalau berkira.. Payahla.. Kot terdesak boleh la pinjam kereta tanpa rasa malu..  Aku pun takdela nak amek hal pun, dia nk bayar, bayar jela.. Bukan orang lain, adik dia.. Kalau bayarkan kete poms lain, baru kita jadi naga.. Haha.. Jadi naga, pastu nangis kat bucu katil.


laki aku time tu taknak cari seluar kaler yang biasa2.. dia banyak amek yang jenis corduroy.. lantak dia la. Tapi satu jela aku pasti. dia ni beli seluar banyak2, pakai ke?? Laki aku ni jenis suka beli, tak suka pakai. HAHAHAHA.. aku kenal sangat..



harga rm189.. tapi kat situ cuma rm35......... murahhhhhh! beli seluar bengong2 pun lagi mahal kan?

size 40?? gemuk kan.... hahaha! aku pun tak faham dengan size dia sebenarnya.. ikut cutting gak kot. Sebab hari tu beli seluar untuk kerja size 36 okay je.. pastu seluar levis pun size 36.. 36 pun gemuk gak sebenarnya....... HAHAHAHAHA!! takpe, marila kita mengemuk bersama, tua bersama.. krikkrikkrik........


Kalau ikutkan, aku pakai size 27/28.. Tapi disebabkan aku takut aku gemuk lepas bersalin.. Aku amek jela size 29.. Longgar. Tp tkdela longgar tahap tetiba londeh sampai kaki.. Hihi.. Kadang tu, pingang longgar tapi peha ketat.. Tu yg kena amik seluar ikut size peha.. Haha.. Masa ayra dulu size 26 still lepas sampai 9bulan..Patut kena amek jela size 27/28.. bagi motivasi sikit supaya tak gemuk kan? tapi takpela. dah terbeli semua size 29 pulak..








2 comments:

Anonymous said...

boleh saya tahu kat mana gudang ni??? thank you!

solly nsh said...

boleh saya tahu gudang ni kat mana?? thank you!

.